• gün geçmiyor ki ülkemde rezaletsiz gün olsun
  • opel gürses sen misin?
  • 10 üzerinden 6 verdiğim rezalet. kabul edilmiştir ama pek matah bir şey değil sanırım. özellikle gündemde olan gürses rezaletinin yanında sönük kalacaktır.
  • dur garajyeri allasen zaten ortalık karışık
  • şunu belirtmek lazım. auto king'in mini hasar görselindeki hasar, plastik tamponda.

    mağdurun fotoğrafındaki hasar ise arka çamurlukta, ki linea'larda arka çamurluk kaportanın bir parçası. bununla beraber çizikten fazlası, kaportanın buruşması var ki, boyadan öte kaporta işi de istiyor gibi.

    muhtemelen daha büyük bir hasar şeklinde tamponda olsaydı, mini onarım'a girecekti, ancak kaporta işi de girdiği için maliyet artmış ve mini onarım'a girememiş.

    ha, tabi diyeceksiniz ki, arkadaş ben nereden bileyim, tampona mı hasar gelecek de mini onarıma girecek, yoksa girmeyecek, o da 10 cm'den fazla olacak bla bla bla.. haklısınız derim; zira mini onarım'ın kaç tl'ye kadar kapsamı olacağının değil de cm üzerinden hesap yapılıyor olması bana saçma geldi. 156 tl'lik bir onarımı dahi kapsama sokamayan mini onarım güvencesinin ben içine sıçayım, mesela bunu biliyor olsan, "150 tl'ye kadar olan hasarları ancak kapsar" şeklinde, 150 tl hasar olur da cebimden çıkmasın diye 20 tl vermezsin.. değmez bir risk çünkü.

    neyse, bir gürses değil ama rezalet puanım 7/10.
  • üç kuruş ucuza kiralamak için düşülmüş durum.
    zamanında benzeri bir servisi kullanıp, memnun kalınca başlığını açmış ve reklam diye linç edilmiştim. internetten bir hizmet alırken seçici olmak gerekiyor, başlı başına yasal olmayan bir iş modeli olan bir hizmeti kullanmaksa apayrı bir ölücülük.
  • hasarla ilgili olarak niye araç kaskosundan işlem yapılmadığını düşündüren hizmet.

    madem hasarını vatandaş karşılayacak, o zaman niye araç kiralanıyor ki? büyük kaza olsaydı pert parasını da vatandaş mı verecekti diye sormadan edemiyorum...
  • çok da önemli görünmeyen bir rezalet, 10 üzerinden 3.
    ilk bakışta yapılabilecek bir hasarmış gibi dururken, olaylar farklı olabilir. fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor.
    ilk etapta bu fotoya bakan kişinin getirin bir bakalım demesi daha iyi olurmuş.

    gereksiz bir ayrıntı olacak ama
    http://www.anadolusigorta.com.tr/…rim-kitapcigi.pdf okuyun derim.
  • (bkz: bir arkadaşım ekolü)

    okumadım ancak rezalet gibi rezalet olsa da artık kabak tadı veren bir girizgaha daha sahne olmuştur. "arkadaşının ekşi'de hesabı yoksa gitsin başka mecralara yazsın; bunun yeri burası mı güzel kardeşim?" dedirtmiştir.
hesabın var mı? giriş yap