12 eylül 2020 mike tyson roy jones jr maçı
-
54 yaşındaki mike tyson'ın kendisi gibi eski boksör olan 51 yaşındaki roy jones jr ile karşılaşacağı 8 roundluk gösteri maçı.
https://twitter.com/…tatus/1286336868498518017?s=19 -
roy jones’un zayıf rakibine acımayacağı maç.
-
promo müziği muhtemelen;
(bkz: can’t be touched) -
tyson için daha kolay bir rakip beklerken yine başka bir geri dönmek isteyen efsane çıktı rakip olarak. ikisini de tekrar canlı izlemek mükemmel olacak.
roy jones jr. 90’ların en iyi boksörlerinden biriydi ve son maçını 2018’de yaptı. 10 rauntluk bir maçtı ve puanla kazandı. kariyerinde hafif ağır sikletti ama şu an tysondan daha kilolu gibi duruyor.
jones efsane ama tyson bu sporun başrolü ve hala disipline girebiliyor.
tanım: titanların savaşı. -
yerimi aldım bekliyorum. üstte bir yazar da demiş can't be touched ı açarım dövüşü seyrederim.
-
fazla birbirlerine abanacaklarını sanmıyorum gösteri maçı diye, ama roy jones antrenmanda iyi durmuyor. tabii daha maça var diye kampa girmemiş ve kasmıyor olabilir ama lapaya çalışırken izledim ve beğenmedim attığı yumruk sayısı çok az tyson a kıyasla. böyleyse 8 raundda tyson onu harcar, tyson çok daha diri görünüyor videoları kesip biçtikleri için mi bana öyle geldi bilmiyorum ama.
-
(bkz: reserved)
-
mike tysonda bir atanamamış muhammed ali görmeye başladım. onun da aklının bi yerlerine efsanenin yaşına ve hastalığına rağmen çıktığı o malum maç illaki geliyordur. bakalım neler olacak, merakla bekliyorum.
-
mike tyson en son macina 11 haziran 2005 tarihinde cikti. hatta o gun muhammed ali tarafindan soyunma odasinda ziyaret edilmisti. aradan 15 yil gecti ve insanlarin hem eski maclara, hem de o efsanelere ozlemi artti. sadece boks icin degil, bircok spor dali icin gecerli olan bir durum bu. sonucundan ve seyir zevkinden bagimsiz olarak bu iki efsanenin arasindaki macin insanlarin icindeki ozlemi bir nebze de olsa dindirecegini dusunuyorum.
-
(bkz: dedeler sofrası)