• takımla maç yapma kısmına takıldım bu ödüllerde.
    türkiye'de yenilmedik oluşum kalsın istemiyorlar herhalde.

    edit büdüt: şimdi editlemek istemezdim ama takımla deplasman gezisi de sıkıntılı. düşünsenize uçakla gittiğiniz yerden takımın yediği gol sayısına göre otobüs, minibüs, zeplin bilimum araçlara dönüyorsunuz. artık fark fazla olursa otobüsü çekin diye önüne mi sürerler köle gibi bilemedim. futbolcuların gerçek hayattaki zekası oyun zekası gibiyse orada unutulmanız da ciddi bir olasılık. olmadı 11 kişi + siz para toplayıp özel araç falan tutulur, adamlar zengin.

    bu arada ben de fenerbahçe'liyim ama en son chelsea maçına gittim, zirvede bıraktım.*
  • wun wun versiyonunu beklediğim. onda imzalı volkan demirel forması veriyorlarmış.
  • fenerbahçe oyuncuların yeni ferrari arabaları alabilmesi için para toplanacak tv programı.
  • cerezimi kolami alıp kahkahalar eşliğinde izlemeye hazırlandığım yayın.
  • hadi bu seneyi bağışla, yardımla geçirdin. peki seneye de olası başarısızlık sonucunda, yine mi para toplayacak fb ?
    zaten millet zar zor geçiniyor, bir de üstüne kulüplere yardım çıktı aq. forma alırsın, kombine alırsın, mağazalardan alışveriş yaparsın eyvallahta, bu yardım işi bilemiyorum altan.
  • herkesin hayatına hiç kimse karışamaz ama bu organizasyona yardım edenlerle defne'ye yardım edenler arasında fark yok.
  • t: milletin cebindeki 20 liraya göz diken milyonerlerin yaptığı absürt dilencilik. bu kadar da düşmeyin be kardeşim, bu kadar da düşmeyin.
  • anketör ya da satıcı değilim diye başlaması gereken yayın.
  • cola turka yanında formayı 10 tl'den veren yosmaları çıldırtan program ama biz sizin bu halinizi de gördük ve burda konuşan orospu çocuğu yosmaların ağlak başkanı bizde yapacaktık ama götümüz yemedi diye açıklama yapmadı mı? amk

    bir zamanlar fetö ile ayak altından para kaldırdığı halde efsane başkan diye dillendirdikleri adam işte karşınız da bakın ne yapıyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=a78c35jnmpi 100 euro istemiş lan yani o zamanın parasıyla 200 lira diyelim biz onun %10 yani 20 lira istiyoruz.

    cebindeki paraya göz dikmiş diye konuşmazlar mı birde ulan zorla mı verdiriyorlar o parayı millete

    senin borcun da aynı değerlerde arada 200-300 bin fark var zorla yaptırmıyorlar aq.
  • benim gençliğim fenerbahçeliler tarafından fakir takım diye dalga geçilerek geçti. paranız yok sizin, biz ortega aldık diyene olsun uefa kupamız var dedik durduk. bugünleri göreceğimi bilseydim telefonunu falan alırdım. hayat ne acayip lan.
hesabın var mı? giriş yap