• balat ta bulunan, çok da tatlış ve ilgili bir sahibi olan cam atölyesi. ateşin başında cama şekiller vermek ayrı bir terapi, sonrasında kendi ürettiğin figürlerle sevinmek ayrı bi terapi.

    cam işlemesine ilgi duyanlar mutlaka bi uğramalı. tek seferlik ya da kademeli ilerleyen atölye çalışmaları yapılıyor. benim gibi yeteneksizseniz boncuk yapıp kolunuza takar gezersiniz. `::)`
  • yakın zamanda kız arkadaşımla gittiğim ve zevk aldığım bir atölyeydi. ilk seviyede camı 1200 derece civarlarında eritip basit yuvarlak,küp, halka gibi şekiller elde ettiğimiz keyifli bir etkinlikti. katılmak isteyenlere tavsiye ederim. şekil verdiğiniz camları isteğinize bağlı olarak anahtarlık kolye ve bileklik olarak kullanabiliyorsunuz yani sizin oluyor. ilk seviyeden sonra ikinci seviye atölyeye de katılma isteği doğdu. ilk seviyede çok farklı şekiller yapmıyorsunuz çünkü şekil verecek alet olmuyor elinizde. ikinci seviyede figüratif çalışabiliyorsunuz, o yüzden ilk seviyedeyseniz çok hayal ettiğiniz figürü yapmak zor olacaktır.
  • balat’ta bir cam atölyesi.

    ipini koparanın workshop yaptığı bu zamanda gerçek bir deneyim sunuyorlar.

    bilgi, eğitim ve vizyon olarak gayet başarılılar.

    tavsiye edilir.

    siteleri de mevcırt
hesabın var mı? giriş yap