*

  • sadece kırk metrekare almanya avuç içi kadar. bu ise neredeyse onun sekiz katı. merkel'i, lufthansa'yı kıskandırır haliylen, tabiyatıynen, dolayısıynen, aynen üçüncü havaalanı gibi.

    .
  • zürih ve amsterdam'la birlikte istanbul'da beşiktaş'ta şubesi olan bir konsept giyim mağazası.

    https://ist.290sqm.com/about_us

    bodrum kata açtıkları 1000m2 ek alanla birlikte adını 1290 square meters olarak güncellediler sanırım.

    limitli sayıda getirdikleri 2-3 bin dolarlık ayakkabılar için millet geceden kamp kurup sıraya giriyor.

    https://www.instagram.com/…3heebdvl/?tagged=1290sqm
    https://www.instagram.com/…glkvhylg/?tagged=1290sqm
    https://www.instagram.com/…jqx5brah/?tagged=1290sqm

    bazen de çekilişle satış yapıyorlar. yanlış anlaşılma olmasın, parasıyla almak için çekilişe giriyorsunuz, beleşe yeezy yok öyle :)

    yalnız bu tükkan ekşinin gözünden nasıl kaçmış hayret valla.

    290 sqm'de 469 liraya satılan asker fanilası tarzı başlıkların hızlıca artması lazım acilen

    https://ist.290sqm.com/…acy?product_id=10984&page=2
  • beşiktaş akaretleri kapatıp zorlu’ya taşınmışlar.

    acayip tok satıcılar, giriyorsun doğru düzgün kimse ilgilenmiyor. bir online alışveriş siteleri var ki kullanışlılığı(!) ile resmen 90lar nostaljisi yaşatıyor. mesela sadece erkek sneaker filtrelemek istiyorsun değil mi? çok mütevazi bir istek bu devirde. yok ama mümkün değil. bu kadar özensiz iş yapan yerler yaşamasın mümkünse.
  • bir dosttan alıntı..

    --- spoiler ---

    müşterilerine saygısı olmayan, el altından tanıdıklara satış yapan işleri güçleri şov olup gerekli şeyleri yapamayan vasıfsızların işlettiği mağaza. sizi mağdur ederler sonra size göstermedikleri saygıyı sizden görmeyi beklerler. kesinlikle önermiyorum.

    --- spoiler ---
  • hype sneaker modellerini ülkemize getirme konusunda en başarılı mağazadır. kimse inkar edemez. (bkz: off white)-nike collab ürünlerini bir tek bu mağaza getirir türkiye’ye. doğal olarak çok talep olur. (bkz: zorlu center) mağaza açılışında, 21 ayrı özel modeli aynı anda satışa sundular ilk gelen alır mantığıyla. 8 gün önceden kuyruk başladı. insanlar para verip ayakkabı almak için 8 gün sıra beklediler. dolayısıyla bu mağazaya kin güden arkadaş çok olabiliyor. ama önemli bir mağaza bence. şimdiye kadar 10 tane çekilişine katılmışımdır. bir tek (bkz: travis scott) jordan 6 çıktı. sabah 5’te kapısına gittiğimde oldu, çok sinirlendiğimde oldu. ama şu an alternatifleri burası kadar donanımlı değil. biraz (bkz: wunder) başarılı. yine de 1290 seviyesinde değiller henüz.
  • nike lab’le iş birlikleri bitmiş. zorlu mağazısına hiç uğrumamıştım merak ettim baktım, hatta bir şeyler de aldım ama çalışanlarında (yada sahipleri mi bilmem) tuhaf bir hava var. asla kaba değiller ama verdikleri hava “alırsan ekime almazsan sikime”

    web siteleri de öyle, ürün bulmak dert, hiç fonksiyonel değil.

    sanki böyle kimse bizi bulmasın, bulamasın, bilenler gelsin yeter gibi bir balondalar ama işte güzel markalar getiriyorlar.
  • ürünü iade alır ama paranızı geri ödemeyip üzerine yatar. telefonlara bakmaz, bununla övünür. ama eleştiriden o kadar korkar ki instagram hesabını yoruma kapatır. elbette hukuk önünde hesap verecekler.
hesabın var mı? giriş yap