• 2017 league of legends türkiye büyük finali şampiyonu olup 2017 league of legends dünya kupası'nda türkiye'yi temsil edebilmek için yarışacak olan iki takımın yarı final maçı.

    bir tarafta geçen sezonu şampiyon tamamlayıp bu sezon ligde tökezlese de şampiyonluğun 1907 fenerbahçe ile birlikte en büyük adayı bausupermassive; diğer tarafta her sezon ligi 6. sırada da, 1. sırada da bitirse yarı finalden ötesini göremeyen team aurora...

    bausupermassive her ne kadar zeitnot'ın üzerine kurulmuş bir takım olsa da fabfabulous'un kötü oynadığı her maçı kaybetmiş bir takım. zeitnot'ın bu maçta iş yapabilmesi için fabfab'ın gereken potansiyelini sergileyebilmesi gerekiyor. fabfab bu sezon düşüş yaşasa da hala thaldrin ve elwind ile birlikte türkiye ligi'nin en iyi üst koridor oyuncularından biri.

    team aurora ise türkiye espor'unun gençlerbirliği dense yanlış olmaz. sessiz sedasız her sene en azından yarı final görüyorlar ama ilerisi yok. bausupermassive'in neler yapabileceğini herkes az çok kestirebilirken team aurora'nın ne yapacağını herhalde anca allah bilir. performansları sürekli inişli çıkışlı. türkiye ligi'nin belki de en iyi agresif alt koridor ikilisine sahipler ama lig boyunca takım uyumunda sıkıntı yaşadılar. çeyrek finalde dark passage'ı 3-2 geçmelerine rağmen dark passage gibi kendilerinden oldukça düşük seviyede bir takıma karşı zorlandılar. hoş dün başka, bugün başka oynayan bir takım aurora.

    sonuç olarak ben başa baş bir mücadele bekliyorum. fark yaratırsa aurora'dan godbro, zergsting ve wisdom; supermassive'den de fabfabulous ve zeitnot yaratır.

    hatırlatma: ilk finalist, dün crew'u 3-0'la geçen 1907 fenerbahçe oldu. bu maçın galibi aynı zamanda fenerbahçe'nin finaldeki rakibi olacak.

    ek: maçı twitch ve youtube kanallarından izleyebilirsiniz. maç saat 14.00'da başlayacak.

    tahmini oranlarım;
    bausupermassive: 1.50
    team aurora: 2.00
  • bausupermassive'in seriyi 3-1 kazanarak finale yükseldiği maçtır.

    finalin adı: 1907 fenerbahçe vs bausupermassive
    tarihi: 19.08.2017
    saat: 14.00
    yer: ülker spor arena
    yayın: beinsports, twitch ve youtube.
hesabın var mı? giriş yap