• korkmayın türkiye ile alakalı değil.

    kezban gibi beyaz saray personelinin arkasından konuşmuş.

    omarosa, yazdığı kitabında trump'tan ırkçı ve yetersiz olarak bahsetmiş, ki haksız da değil.

    trump da kimse beni çekemiyor .s gibi algı kasmaya çalışmış. dünyanın en güçlü ülkesini yöneten adama bak.

    kıt ingilizcemle yaptığım tercümesi:

    "çıraklık döneminde 3 defa kovulan üşütük omarosa, şimdi son kez kovuldu. asla yapamadı, yapamayacak (beceriksiz anlamında). gözünde yaşlarla bana iş için yalvardı, ben de tamam dedim. beyaz saray'daki insanlar ondan nefret etti. tehlikeliydi ama akıllı değildi. onu nadiren görürdüm ama hakkında çok kötü şeyler duydum. insanlara karşı kötü, hep toplantıları kaçıran gibi.. general kelly göreve başladığında onun problemden başka bir şey olmadığını ve 'loser' olduğunu söyledi. ben de kendisine mümkünse idare etmelerini, çünkü bana kovulana kadar iyi şeyler söyleyen tek kişi olduğunu söyledim."

    koskoca amerikan başkanının vasat bir çalışan ile ilgili böyle aşağılayıcı tweet'ler atması kendisinin yetersiz ve ırkçı olduğunu söyleyen kadının haklı olduğunu gösteriyor. ikincisi bu adamın yönettiği ülkenin bizi bu duruma sokması benim gerçekten sinirlerimi bozuyor.

    orjinali:

    "wacky omarosa, who got fired 3 times on the apprentice, now got fired for the last time. she never made it, never will. she begged me for a job, tears in her eyes, ı said ok. people in the white house hated her. she was vicious, but not smart. ı would rarely see her but heard really bad things. nasty to people & would constantly miss meetings & work. when gen. kelly came on board he told me she was a loser & nothing but problems. ı told him to try working it out, if possible, because she only said great things about me - until she got fired!"
  • söz konusu şahıs arsız bir çocuk psikolojisine sahip olduğundan yazdığı hiçbir şeye şaşırmamak gerek.

    ayrıca sırf üstte belirttiğim durum sebebiyle bu velede atara atar gidere gider politikası yaklaşımının işe yaramayacağının da altını çizerim.
hesabın var mı? giriş yap