• fenerbahçe'nin başkan adayı ali koç'un bugün basına yansıyan konu hakkındaki resmi açıklamasıdır.

    --- spoiler ---

    "kulübümüzle şahsım arasında geçen resmi yazışma içeriğinin, hiç tercih etmememe rağmen basına yansıması nedeniyle kongre üyelerimizi, taraftarımızı ve kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bu açıklamayı yapma ihtiyacı duymaktayım.

    fenerbahçe spor kulübü olağan seçimli genel kurulu için başkan adaylığını resmen açıklamış bir kongre üyesi olarak, 10 ekim 2017 tarihinde kulübümüzün genel sekreterliği'ne hitaben yazdığım, 'kulübümüzün şerefli tarihine yakışır bir biçimde, şeffaf ve tüm adaylar açısından adil bir ortamda gerçekleşeceğine yürekten inandığım kulüp başkanlığı seçimine yönelik hazırlıklarda kullanmak üzere kulübümüzün mevcut üye listesine ihtiyacım hasıl olmuştur' resmi yazısı ile kulübümüzün mevcut üye listesinin üyelerimizin iletişim bilgileriyle birlikte şahsımla paylaşılması yönünde başvuru yapmıştım.

    konuya ilişkin olarak, söz konusu listenin kanuni gerekçeler nedeniyle şahsımla paylaşılamayacağını genel sekreterimizden sözlü olarak öğrenmiş bulunmaktayım. yine genel sekreterimiz tarafından resmi ret cevap yazısının iletileceği bilgisi de tarafıma verilmiştir. konunun, bugün basın yoluyla kamuoyu gündemine taşınmasının ardından, bizlere üye bilgilerini ulaştırmak adına harekete geçen kongre üyelerimize ve taraftarlarımıza gösterdikleri ilgi, destek ve teveccühleri için teşekkür ederim.

    adaylık çalışmalarıma dair hazırlanmakta olan internet sitesi ve sosyal medya hesaplarımız hayata geçirilinceye kadar değerli görüş, öneri ve üye bilgilerinizi iletisim@fenerbahceliyiz.net adresi üzerinden bizlere iletebilirsiniz. fenerbahçemize zarar vermemek adına, zorunlu olmadıkça açıklama yapmama yönündeki kararlılığımı bu vesileyle bir kez daha hatırlatır, anlayışınız için teşekkür ederim. sevgi ve saygılarımla."

    --- spoiler ---

    kaynak
  • koskoca koç mirasının sahibinin uğraştığı işleri ve maruz kaldığı muameleyi görünce tebessüm ettiren açıklama.

    büdüt: olay iyice trajikomik hal almaya başladı. https://twitter.com/…orts/status/918857600787206144
  • 2019 başkanlık seçimleri demosu. bu seçime bakarak başkanlık seçimini görebilirsiniz.
  • ali koç da bi başkan olamadı amk sıktı artık boşver sen git holdinginin başına.
  • standart ay çirkinleşmelerinden birisidir.

    ali koç başkanımız demokratik ortama gitmek istedikçe diktatörce cevaplar veriliyor.
  • ali koç'un bu açıklamasını ve iletişim bilgileriyle ilgili isteğini internet ortamından uzakta yaşayan fenerbahçe kongre üyelerine de ulaştırmak gerekiyor.
    çevrenizdeki bu kişileri bilgilendirmek, rakip taraftarlar da dahil olmak üzere hepimizin yararına olur.
  • ali koç, diğerleri gibi, işlerin kötü gitmesini bekleyip yada gerçekten işler kötü gittiği için aziz yıldırım'a karşı bayrak açsaydı bizim milletimiz default yüklü "devleti, otoriteyi koruma, ondan taraf olma" güdüsüyle aziz yıldırım'dan taraf olabilirdi, en azından aziz yıldırım'a ali koç için isyancı etiketi yapıştırmasına şans verirdi.

    oysa ali koç, işler ekstra kötü giderken değil de herşey yolunda giderken, aziz yıldırım'a savaş açmadan, ona olan tüm saygısını dile getirerek başkanlığa aday olduğunu açıklamıştır. bu bir kere kesinlikle çok doğru bir karardı. böyle olmasaydı, yani aziz yıldırım ile kötü olup, halka bu kötü durumu şikayet edip yada takımın kötü olmasından ötürü bayrağı çektiğini duyurup başkanlığa aday olsa idi bizim milletin aynı rte'ye sürekli sahip çıkması gibi bir psikolojiden faydalanan aziz yıldırım yine ne yapıp edip başkan olurdu.

    ancak taktik olarak son derece doğru bir şekilde adaylığını kavgadan uzak olarak açıklayan ali koç, bugünkü açıklamasıyla da son derece doğru bir iş yaptı. evet başkan kanunen haklı olabilir, kimsenin, kongre üyelerinin özel bilgileri başkalarına dağıtılamaz doğrudur. ama bütün kongre üyeleri takdir edebilecek kadar zekidirler ki değil onların bilgilerini ali koç'la paylaşmak, ali koç için bi şey isteseler onlardan, hepsi yapacak kadar onun fenerbahçeliliğine inanan insanlardır.

    alex heykeli için para verip katkıda bulunmuş biri olmama rağmen aykut'u ve başkanı alex karşısında desteklemiş biri olarak bugün de, en kötü gününde aziz yıldırım'ı desteklemiş olan ben bu başkanlık seçiminde hiç şüphesiz ali koç'un arkasındayım. kongre üyelerinin çoğunluğunun da böyle düşüneceğine eminim. ali koç gösteriyor ki bu seçim süresinde durumu iyi yönetecektir. başlangıcıyla bunu gösterdi.
  • tiranlığa dönüşen bir başkanlık makamının ne denli çirkinleşeceğinin ön fragmanı olarak görebiliriz bu olayı.

    beyefendi bir kişilik olan ali koç asla böyle çirkef oyunlara gelmeyeceğini bizlere bu açıklamasıyla göstermiş oldu.

    metanet ve sabır ile adım atmış olduğu adaylık yolunda kendisine bolca sabır ve başarılar diliyorum.
  • koskoca koç mirasının sahibinin uğraştığı işleri ve maruz kaldığı muameleyi görünce korkudan tebessüm edenleri bize gosteren açıklama.

    siz de bal gibi biliyorsunuz ki bu klup mevcut tiranliktan kurtulursa ve ali koc gibi bir adam gelirse fenerbahce sefaletten kurtulacak, bizim yerimizi siz alacaksiniz.

    az kaldi.
  • "kossskoca" ali koç'un kendisini "kossskoca" olarak göreceği şark kültürüyle yetişmemesinden kaynaklı bir nezaketle yaptığı açıklama. hani herhangi bir batı avrupa diline birebir çevirsen eğreti durmaz, orada da bir halk/taraftar kitlesine hitaben kullanılması gereken dildir bu.

    kültürümüzle ilgili en nefret ettiğim şey bu statü algısı. azalarak bitsin.
hesabın var mı? giriş yap