• ikisi de zerre ilgimi çekmiyor nedense.
    son edit: haluk levent yanlış anlaşılma olduğunu söylemiş https://twitter.com/…tatus/1194486924657995776?s=19
    edit: başlık başa kalmış.

    özet: cem yılmaz haluk levent'e vurgun iması yapmış haluk ne vurgunu demiş izahat istemiş.

    edit 2 @uda tarafından
    "cem yılmaz stand-up gösterisinde nasreddin hocanın parayi veren dudugu calar hikayesi uzerinden “hoca simdi yasasa 1 hafta surmez kariyeri, dudugu parayi veren cocuga aliyor. ah ben de oyle bir hayir yapsam(!)” gibi bir sey soyluyor. sonra da haluk leventi kastederek daha cok hayir isleri yaptigi icin bunu yapsa “buyuk vurgun” olur diyor."
  • şimdi top cem yılmaz'da. bu sefer karşısındaki insan hem yaptığı müzikle hem de kurduğu inanılmaz yardım teşkilatıyla halka mal olmuş birisi. cem yılmaz her zamanki gibi karşısındaki aşağılayarak bu durumun içinden çıkabilir mi? pek kolay değil çünkü karşısında hakan hepcan yok.
  • gösteriyi izleyen arkadaşla dün gece özelden mesajlaştım. maalesef oyun esnasında bir imada bulunmuş cem bey. konuyla ilgili başlık açmayı düşündüm lakin hemen o saniye vazgeçtim. zira bu ikiliyi karşı karşıya getirmenin pek hayırlı olmayacağı kanaatine vardım. ehh, başlık açıldığına göre eteğimdeki taşı dökebilirim o halde. elçiye zeval olmaz. bana gelen mesajı olduğu gibi copy-paste yapıyorum;

    "haluk levent'in yardım derneği ayağına parayı götürdüğünü ima etti. büyük vurgun yakında sinemalarda falan dedi."

    haluk levent'in başlığa konu olan tweeti;

    hızlıresim - imgur

    olaya tanıklık eden sözlük yazarlarının entryleri;

    hızlıresim - imgur
  • cem yılmaz son zamanların en ağır lincini yiyebilir. allah şimdiden sabır versin.

    not: halukspor
  • cem yılmaz asıl vurguncu. stand up şovunu sen gel sinema filmi yap sonra haluk levent'e laf et. cem yılmaz gündeme çıkmak istemiş bence. filmi bu kadar dipte iken.. zaten sinema sektörünü öldürdü kendisi indirimlere engel olarak.
  • (bkz: hodri meydan) diyen haluk başkan cem müdüre karşı ol twit
  • haluk abi yanlış yapmaz
    o yüzden (bkz: cem yılmaz kim amk)
  • haluk levent, bu ülkenin yetiştirdiği ender değerlerden biridir ve insani ve sosyal yönü epey kuvvetli bir insandır. espiri veya değil ama böyle basit bir çamur at izi kalsın tavrı cem yılmaz a yakışmaz. haluk levent ve onun gibi insanların değerini bilmeliyiz. bu ülkedeki birkaç güzellikten biri bu insan. onu da lütfen küstürmeyin. lütfen...
  • cem yılmaz' da zaman icinde gelisen inanılmaz bir kendini beğenme, herkesten üstün görme dolayısıyla herkesle dalga gecme, elestirme davranısı oluştu. bu kompleksi bir süredir hissediyorum. bence bu durum sorun yaratmaya başlayacak. yazık edecek kendisine. ve haluk levent' e yönelik gereksiz, anlamsız sözleriyle sorunların büyüğünü yaşıyor.

    oysa ne gerek var böyle şeylere. gösterini yap, herkesi eğlendir ve bitir.

    ıkincisi, haluk levent son yıllarda türkiye' de ayrı bir yeri olan sanatçı. ahbapla büyük isler başarıyor. ne alaka simdi. sağa sola sallayan, ses yok, görüntüyle idare eden sanatçı bozuntularından ne farkı kaldı cem yılmazin bu davranışla!
hesabın var mı? giriş yap