• adresinden okunabilecek rezalettir.

    özetle uçuş yasağı olan süreçte satın alınan biletlerin iadesini yapmayacağız, değişiklik bedeli almadan yeni bilet için varsa ücret farkını tahsil ederek yeni bilet verebiliriz diyorlar.

    böyle bir saçmalık olabilir mi? keyfimizden gitmiyoruz sanki. ücret iadesini mecburen yapmak ya da uygun bir tarihe aynı haklarla (ek bagaj, yemek vs varsa) aynı fiyattan hiçbir ek ücret istemeden değiştirmek zorunda.

    edit: insanların düşünce boşluklarına hayranım. zamanında ortada hiçbir şey yokken parasını verip mücbir sebeplerden alamadığımız hizmetin parasını iade etmek yerine, değişiklik için lütfedip hizmet bedeli almadan sadece yeni bilet, eskisine göre pahalıysa aradaki tutarı tahsil edeceğine dair söz vermiş bir şirkete ulaşmaya, konuşmaya çalışıyoruz.

    hizmeti alamıyorsam parasını iade etmek zorundasın. batarsın batmazsın umrumda olmaz. bana param yokken bilet veriyor musun?
  • havayolu şirketlerinin 'sanki keyfimizden iptal ediyoruz amk' şeklinde savunma yapmaları halinde, üste çıkabileceklerine inandığım, rezalet mi değil mi karar veremediğim durum.
  • 4 mart'ta aldığım 14 mart tarihli kıbrıs biletini ileri bir tarihle ücretsiz değiştirme hakkıma rağmen yeni tarihleri aldıktan sonra hem gidiş hem de geliş için ceza tahisil etmiştir. üstelik kişi başı ceza eklemiştir. şikayetimizi bildirdik. cevap bekliyoruz.
  • 5 nisan 2020 izmir-kiev uçuş biletine sahip olan arkadaşıma da söylenen absürt olay. özellikle ukrayna tarafından sınırların tüm yabancı yolculara kapatılması açıklamasının ardından, kendisi ve birçok yolcunun bu olağandışı vakadan ötürü mağduriyetlerinin giderilmesi gerekir.
  • kamu çalışanı olmam sebebiyle cumhurbaşkanlığı kararında "veya şahsi nedenlerle" ifadesinin geçmesi ayrıca ukrayna'nın da sınırlarını yabancılara kapatması nedeniyle iptal etmek durumunda olduğum ankara kiev gidiş dönüş uçuşumu iptal etmemesi ve cezalı açığa alması durumu.

    yetkili birilerine ulaşmak için aradığınız 0(888)'li numaranın ise aranmaya uygun bir numara olmaması nedeniyle rezalet puanım 20/10
hesabın var mı? giriş yap