*

  • sözlükteki kalite şikayetlerini yok edeceğine inandığım uygulama. başta tepki toplayabilir. bu acı ilacı yutmamız lazım.
  • "lafa bakarım laf mı diye soyleyene bakarim adam mi diye" girecektim ki baktim yazan sozlugun babasiymis, kursagimda kaldi.
    iyi fikir olabilir de "kaliteyi" kimin/neyin olcecegini meraklandirir.

    edit: oho ben bunu yazana kadar soyleyecegim kac kez soylenmis bile. gercekten sozlukte fazla adam varmis*. yine de bence biraz sakat bir onerme. belki belli standartlar konup cop entry girenler (orn: "su anda bulundugum havaalani:)", "izlemek istedigim mac") uyarilabilinir ama kalite bambaska bir sey...
  • kalite kavramı eğer ki somut kriterlere oturtulacaksa, yeni bir bilet türü ortaya çıkartılabilir, net. başlığa girilen ve bir şekilde formattan yırtan entrylerin şikayet edildiğince oluşturulacak yeni bir kurulca değerlendirilmesi olabilir. çok fazlaca bu türden entry sözlüğün ebesini sikme yolunda katkı veriyor çünkü!

    forumlaşma yolunda atılan her bir adımın da bu entryler sayesinde olduğu aşikar. çok değil, sadece bir yıl önce yazar sayısı 30.000+ seviyelerindeyken bugün 38.000+ boyutunda!

    evet, kalitenin sınırlarını çizebilecek belli sayıda yazar belirlensin, bu arkadaşlar "kalite standardı" belirlemek adına çalışmaya başlasınlar, sonrasında da yeni bir ispiyon aparatı ile oluşturulan kurulun önüne giden entrynin geleceği belirlensin...

    ha, bu standardın sınırları belirlenirken entry'nin özü değil de, daha çok şekli yönü ile ilgilenilirse de standardın kime göre çizildiği tartışmaları da son bulur...
  • kalitesiz bir yazar olarak katildigim uygulama.
    ben ve benim gibi vasifsiz yazarlar barindirilmamali sozlukte.
  • çaylaklıktan yazarlığa geçişte varolan uygulamayı tüm yazarlık hayatına yayma isteği. hem de sözlüğün babasından... "klavyenizden dökülen her harfe dikkat edin. ucu birine sürterse kapı dışarı buluverirsiniz kendinizi" tarzında yeni bir sözlük hayatının habercisi beyan.
hesabın var mı? giriş yap