• uefa kupası 3. tur ilk maçı.. her ne kadar karşısında taş gibi bir bayer bulma ihtimali yüksek olan formsuz ve güven vermeyen futbolu ile galatasaray rövanşında da adeta evindeymişçesine oynanacak bu müsabakadan galibiyet çıkarabilirse almanya'ya umutlu gidecektir.. bir de bu turun galibinin bir üst turda zürih-hamburg galibi ile eşleşecek olması da dikkate alınırsa, galatasaray biraz disiplin, ruh ve özveri ile oynarsa çeyrek final hiç de uzak görünmüyor..
  • feldkamp şansının devam ettiğinin göstergesi olan maçtır.takım içinde alman futbolunu yakından bilen 4-5 oyuncunun olması ve turun geçilmesi halinde yine bir alman takımıyla eşleşilmesi,lige verilecek ara ,sakatların düzelmesi ,yapılacak yeni transferler şansla uyuşursa ....neden olmasın ....
  • galatasaray europa ofisi tarafindan satisa cikarilan galatasaray taraftarina ayrilmis olan biletlerin tamaminın 2 saat icinde tukendigi mac.
  • portekiz futbol federasyonundan lucilio cardoso cortez batista tarafından yönetilecek maç.
  • tribünlerin full olacağına inandığım maçtır.
  • ligde genç kadrosuyla şahane işler yapan galatasaray'ın zorlu uefa kupası sınavı.
    gençler çok iyi, deli gibi mücadele ediyorlar, hepsi birer övünç kaynağı... ama avrupalı bir rakip karşısında aynı performansı gösterebilecekler mi acaba? bu sene avrupa'da oynadığı maçlarda pek de iç açıcı futbol oynamayan galatasaray'ı düşünürsek son haftalardaki futbolun gazına gelmemek gerekiyor. 21 yaş ortalamalı orta sahasıyla sürekli tempo yapan, pres yapan bir takım elbette akla da göze de hoş geliyor ama gaza gelmemek lazım. ilk avrupa kupası maçına çıkacak emre güngör, çok iyi oynasa da her maç kritik bir hata yapan mehmet topal (manisa maçında kaptırdığı topun gol olması), aşırı konsantrasyondan ötürü bazen dağılan orkun beni edişelendiriyor. umarım bu endişeleri ortadan kaldıran bir oyun ortaya koyarlar. yenmeden atılacak iki gol ne şahane olur!
    bu dilekle eski açık tribüne gideceğiz ve takımımızı destekleyeceğiz. umarım genç oyuncular o soğuk havada içimizi ısıtırlar.
  • galatasarayın gencleri inanilmaz presli yardimlasmali rakibi cok iyi bozan bir oyun oynuyorlar, fakat hucumda biraz yaratıcılıkları eksik. kevgir gibi olan vestel manisa savunmasina gol attilar belki ama saglam bir savunma karsisinda ne yapacaklari tam belli degil. dikkat edilmesi gereken diğer bir nokta da bu gayretli oyun yuzunden
    60. dakikadan sonra yorulup oyundan dusmeye basliyor galatasaray, bir de bu yorgunluga feldkampin pozitif etkisi olursa rakip macin sonlarina dogru gol bulabilir. o yuzden ilk 60 dakikada kendini tuketmemeli galatasaray. bayer leverkuseni bu sene seyretmisligim yok fakat cabuk gole gidebilen bir takim oldugu soyleniyor. o yuzden ozellikle ikinci yarida savunmaya dikkat.

    feldkampin bir cinlik yaparak takimi bambaska bir 11le sahaya cikarip tum yorumlari bosa cikarmasi ihtimali de az degil tabi.
  • baslamasına 1 gün kala "lincoln oynarsa kimi kesecek hoca" tartışmalarının son bulduğu maç. serkan çalık'ın sakatlığı bu tartışmanın son noktası olmuştur.
  • serkan çalık 'ın sakatlığına rağmen lincoln'un ilk 11'de yer almasının yine de şüpheli olduğu maç. orkun,uğur,servet,emre,hakan balta,barış,mehmet topal,ayhan,arda,hakan şükür,ümit karan şeklinde bir 11 muhtemel. oyunun gidişatına göre lincoln,nonda girebilir.
  • en nihayetinde ali sami yen'e vakıf olacagim mac. bi nevi mac heyecanına uefa heyecanı ile mekan merakı eklenmesi. kesinlikle kişisel onemi yuksek karsılasma.
hesabın var mı? giriş yap