• bizim memlekette sorsan herkes 13 ünde milli oluyor, sevişiyor. memleketin psikolojisinin sebebini açıklayan haberdir.

    edit : royal straight flush in özelden şahsıma verdiği ayar üzerine zorunlu edit..
  • olayi inceleyecegim yeri sikebilirsiniz;

    ama dusunuyorum da, 13 yasinda ergenligin tavan yaptigi, cicek bocek bile seks objesi olarak goruldugu yillarda, ingilizce ogretmenimle arabada duzenli olarak 1.5 ay sevisseydim muhtemelen cok rahat bi ergenlik ve 25 sene asiri ozguven sahibi olurdum :/ cocuk lan o cocuk demeyin, 13 yas abazaligi ile 28 yas abazaligi arasinda fark yok. yani, en azindan, 13 yasina girmis ve bu donemi yasamis erkekler anlayacaklardir ne demek istedigimi.
  • arkadaş bu 13 yaşında öğrencisiyle sevişen kadın öğretmenlerin hepsi neden seksi oluyor? bir tane de obez, çirkin bir kadın çıksın da kıskanmayalım. amaaan 13 yaşımda bununla sevişeceğime hiç sevişmemiş olmam daha iyiymiş desek ya. neden ha neden?
  • hakkındaki yorumlar bile ataerkil muhafazakar kodlarla dolu. öğretmen kadın, öğrenci erkek olunca yetişkin erkekler ah ah biz de "mekteb"e böyle başlasaydık diye iç geçiriyor. öğretmen erkek, öğrenci kız olsaydı ne olacaktı? pedofil. erkek 13'ünde bile erkek. tacize uğramıyor, küçük penisiyle büyük işler başarıyor. hem de güzel bir hatunla. o halde "buna milli olmak denir tamam mı,cinsel istismar kurbanı değil". zihniyetiniz kurusun.

    yine ben:

    şurada bir makale var konuyla ilgili (ingilizce). bu konu zaten son yıllarda hukuk, eğitim ve psikoloji alanında çok tartışılıyor. çocuğun fiziksel yeterliliği, duygusal açıdan da sekse hazır olduğu anlamına gelmiyor. kendi rızası olsa bile bu durum "unwanted sex" olarak adlandırılıyor ve çocukla ilişkiye giren yetişkin onu istismar etmiş sayılıyor. avrupa birliği ülkelerinde cinsel olgunluk yaşı ortalama 15. partnerler arasındaki yaş farkının çok olması birçok duygusal ve fiziksel sakınca getirir diyen bir dolu da makale yazılmış.
  • dream team seçmelerini yapan kadın.
  • hayatımda yaşadığım kaydadeğer anılarımı önüme koyup tek tek hepsini sikmeme sebep olan durumdur. böyle hayatın amk.
  • amerika sürekli 26 yaşında ki öğretmen kadınların öğrencileriyle sevişme haberleriyle gündeme gelmeye başladı, lan yoksa subliminal'i dayıyorlarda biz mi henüz anlayamıyoruz. 12 yaşında olsam, bi' düşünürdüm.
    erken beyin göçü.
  • böyle şeyler neden hep abd'de oluyor ?
    neden ben değil ?
  • (bkz: nice)
    (bkz: south park)

    şuradan
  • 13 yasinda bana da denk gelseydi diyenleri niye yerin dibine sokuyoruz anlamadim. o yasta kendinden buyuk birisiyle iliski yasamak suc olsaydi cocuk da ceza alirdi. kimse simdi 13 yasinda bir karsi cins olsa sevissem diye yazmamis ki? ayrica bunun partriarklikla ne alakasi var amk? daha dun ogretmen fanzesini itiraf eden bir kadin debe'ye girdi(bkz: #51176946), ona oy verdiniz simdi buradaki insanlara cokuyorsunuz. ıkiyuzluler.

    o yaslarda hemen hemen herkes kendinden buyuk cinsel doruguna ulasmis birisiyle iliski yasamak ister, bunda herhangi bir sikinti yok. sikinti 26 yasinda birisinin 13 yasinda birisiyle iliski yasamak istemesi. orada bir bok var cunku.

    tanim: sikintili hadise.
hesabın var mı? giriş yap