• ingiliz taraftarların ne kadar dengesiz olduğunu bilmeyen yazar beyanıdır. güvenlik sebebiyle kapatılmıştır. ayrıca bunun belediyle bir alakası yok. her şey hala çok güzel.

    edit: oha ne biçim hızlı kaçtı.
  • liverpool chelsea süper kupa maçı dolayısıyla koyulduğunu düşündüğüm yasak. fakat her ne olursa olsun, zorbalık ve ahlaksızlık içerdiği fikrindeyim. her şey çok güzel olacaktı ama olmuyor galiba. bu ülkede hiçbir şey çok güzel olmayacak gibi.

    iki ingiliz takımı arasındaki neredeyse formalite sayılacak bir süper kupa maçı için, sırf maç turistleri parkta oturmasınlar çevre barlarda bira tüketsinler amaçlı böyle bir tutum var gibi. mekanlar belediyeyle anlaşmışlar gözüküyor yani.

    kendi insanını hiçe sayan, bu tatil günlerinde parkta sandalyesiyle, örtüsüyle çimlere uzanıp kitapını okuyup, kahvesini ya da birasını içip keyfine bakmak isteyen insanları alaşağı eden bu sistemi kınıyorum. kendi vatandaşınızı bu maç özelinde nasıl parktan mahrum edebilirsiniz, üstelik turistlerin de bu parktan yana bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum, onlar da bu parkta vakit geçirmekten keyif alabilirlerdi. en azından yetkililer parkın kapanma gerekçesini açıklayabilirler mi?

    eğer mevzu barların daha çok para kazanmasıysa, biz tekel bayilerde ve marketlerde dahi dünyanın en pahalı birasını satıyoruz zaten, en yüksek vergiler bizde değil mi?

    bu koca park neden kapatıldı? bilen eden varsa beri gelsin.

    edit: başlığı ben actım, kacmadım burdayım arkadaşlar imla düzeltip tekrar yayınlayacaktım, sismograf götlü ekşiciler olarak benden hızlı davrandınız. ama burdayım @2'yim önemi de yok buyrun yardırın amk.

    edited: kaçcak bir sey de yok zaten, park kapatılmış derdimizi anlattık anlık. delirdiniz mi?
hesabın var mı? giriş yap