• gorunus itibari ile agb anadolu ve bazi yapim sirketlerine yapilan operasyon. rating datasi uzerinde oynanarak haksiz kazanc elde edildigi iddia edilmekte gibi duruyor. agb anadolu personeli sirket disina cikarilmis, yoneticiler ile polisler iceride, bilgisayarlarin imajlarini almaya devam ediyorlarmis.

    birileri sanirim reklam pastasina da goz dikti..
  • hürriyet, milliyet, sabah gibi gazetelerin internet sitelerinde agb anadolu dışında baskın yapılan yapım şirketlerinin adını gizlemeye çalıştığı operasyondur.
  • haber kanallarının da hiç umurunda olmayan operasyondur.
  • sanırım rating sisteminin bir reklam aracı olarak kullanıldığı şüphesiyle ortaya çıkan operasyon. mesela salak bir dizi çıkıyor ve kimse izlemiyor. ama ratingler çarpıtılarak herkes izliyormuş gibi gösteriliyor ve sonrasında da millet aa bu dizi çok izleniyormuş ben de bi bakayım diyerek o diziyi izlemeye başlıyor. böylece dizi gerçekten de popüler olmuş oluyor. böylece medya sektöründen istediğiniz kadar para kırabiliyorsunuz. ayrıca bu sistemle bir topluma istediğiniz fikri aşılayıp istediğiniz kadar koyunlaştırabilirsiniz. güzel sistemmiş, takdir ettim akıl edeni.
  • sadece agb'ye yapılmamaktadır baskın. velakin diğer yapım şirketlerinde durum ne muallak.

    tims yapım, ay yapım ve med yapımmış o şirketler.

    http://gundem.milliyet.com.tr/…/1475487/default.htm
  • rating ölçüm yaklaşımı değişmediği sürece bir şeyi değiştirmeyecek operasyondur.

    her zaman söylüyoruz bunu:

    (bkz: sifon üzerinden rating belirleme yöntemi)
  • sonucunda zirveyi flash tv, kanal 7, samanyolu tv'nin (vb..) domine etmesine yol açmasından korktuğum operasyon.
  • erol köse, "savcı söylediklerimi ciddiye alıp başlattı..." demiş de, ben mi yanlış görüyorum, mevzunun içinde acun ılıcalı'nın yapım firması yok ama karşısında aynı saatte dizi yayınlayan yapımcılar var. kimse de demiyor ki aga bu nedir.

    edit: şimdi de acun medyaya gelmişler.

    edit2: acun da, yok öyle bişey dedi iyi mi? noluyo lan orada.
  • erol köse diyor ki, acun medya da basılmış şu aralar. bir dolu belge falan. ben yazmayayım siz follow etmeden takip edin kendisini. doğru çıkar belki.

    yahu ne yazsam endişe ediyorum dr bey hakkında. hey allahım. bin tane kelime kıvırdım şurada. hayır adama hakaret de etmiyorum, niyetim de yok ama durum bu. böyle yani.

    bu arada erol köse'nin dediği gibi arka sokaklar'ın birinci çıkması reytinglerde falan değişik zaten. yıllardır geyik yapardık arkadaşlarla. sahiden bir şey olursa buna olabilir.
hesabın var mı? giriş yap