• piiiii, doktorlar bile saglik sisteminden magdur olmaya basladiysa biz hepten vites kolunu kavradik demektir. gecmis olsun valla.
  • doğum ücreti 10.000 tl civarı olan bir hastanede yaşanan rezalet. bence çocukları karıştırmış da olabilirler. siz bi dna testi yapın hekim bey.
  • öncelikle geçmiş olsun dediğim rezalettir.

    ben şahsen özel hastane yerine devlet hastanelerini daha güvenilir buluyorum. bilmiyorum belki saçma ama şöyle bir mantık yürütüyorum kendimce;

    doktorlar hariç, 1500-2000 alan personelin çalıştığı yerler buralar. yani kamuda çalışanlar ne dersek diyelim, bir seçilimle geliyorlar. kpss ile falan. kpss'yi kazanamayan çalışanlar da zorunluluktan dolayı özel hastanelerde görev yapıyorlar. yani personel anlamında devlet hastanelerini daha güvenilir buluyorum.

    doktorlar da genelde çok gerekli olmayan testleri sırf fatura fazla çıksın diye isteyebiliyorlar. tamam test güzel bir şey de gerekli değilse yapılmasa da olacak testleri yaptırıyorlar.
  • acıbadem hastanesi'nin gözümdeki türkiye'nin ilk hastane kisvesindeki ticarethanesi olduğu izlenimini pekiştiren, perçinleyen hadise. kurulduğu günden bugüne hiçbir şey değişmedi. şimdiye kadar benim ve yakınlarımın başından geçen buna benzer rezaletler, acil doğuma gidildiğinde parasını peşin almadan ameliyathaneye almama, aort diseksiyonu olan hastanın durumunu görüntüleme uzmanı olmadığı için teşhis edemeyerek, uzman gelene kadar haftasonunu geçirmek için yatırmayı teklif etme vs. şeklinde gidiyor. bu hastaneye yolunuz düştüğünde canınızı kurtarabilirseniz öpüp başınıza koyun.
  • (bkz: ikiz bebeklerimiz oldu)yu okumamla ciğerimi yakmıştır. neyse ki çocuklarda kalıcı kusur yok. yani yoktur inşallah, ben konuya pek vakıf değilim.

    inşallah olmayan hukuk sistemimizden mantıklı bir sonuç alınabilir...
  • başa rezalet gelmeyince rezalet sanılan rezalet iddiasıdır. "para verdim kardeşim" tavrını da yakıştıramadım. vericeksin tabi. fırından ekmeği bedava mi alıyorsun? bir tarama testinin atlanmasiysa olay, evet sorundur. ama bu tüm hastanenin sorumluluğu değildir. sözlüğe gelip kafaniza göre "bunlara canınızı emanet etmeyin" diyemezsiniz. kim bilir o hastane kaç can kurtardı. kaç kişi müteşekkir ve duacı. belki de rakip hastanede çalışıyor ve karalama kampanyası yurutuyorsunuz. nereden bilelim. neyse. bebeklerin bir ömür boyu sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmeleri dileği ile.
  • eğer anlatıldığı gibi ise hukuki yollara başvurulmalıdır. topuk kanı ülkemizde ve dünyada zorunlu tarama testidir. olabilecek ağır hastalıkların* erken tespitinde çok önemlidir.
  • hastaneden beklenen sağlık ile ilgili tam hizmet vermesi, hastanenin ortasına piyanist yerleştirilmesi değil. asıl işinde hata ve eksik kabul edilebilir değil işin ucunda insan hayatı var. maalesef son zamanda iyi hastane anlayışı otel hizmetini iyi vermesi ile anılır oldu.
  • gün geçmiyor ki ülkede yeni bir skandal yaşanmasın durumudur...
  • heheheh. hekimler bile "nasil olsa sağlık hizmeti alamayacağız bari konforu ıyi olsun" kafasındaysa küsküyü yemişiz haberimiz yok.
    allah analı babalı büyütsün. hipotiroidide erken tanı çok önemli.
hesabın var mı? giriş yap