• irlandalı post-rock tanrıları god ıs an astronaut'un 14 aralık'ta harika performansları ile zorlu psm studio sahnesinde hayranları ile buluşacağı konserdir.

    detaylar için : http://www.konserajandasi.com/…ronaut-zorlu-studio/
  • psm ve zorlu'ya olan grevimden dolayı buna da çok gitmek istemem rağmen gitmeyeceğim. başka mekan ve organizatörler, lütfen risk alın.
  • geceleri dinleye dinleye uyuduğum, hayatıma anlam kattığına inandığım müzikleri yapan insanların konseri. biletimi aldım, o müthiş günün gelişini bekliyorum.
  • ohaaaaa ulan kesin gidiyorum be! 2 yıldır falan her gün aralıksız dinlediğim tek grup. canlı canlı suicide by star dinlemek süper olacak.
  • zorlu, sen haksızsın anacım. sana laflar hazırladım! konser programın muazzam ama neden sevdiğimiz sanatçıları canlı dinlemek adına kredi çekmek zorundayız? bilet fiyatları olsun, mekanın içindeki allahless fiyatlar olsun bunu bize niye yapıyosun olm... yine de ilk defa fiyatını uygun buldum bir konserin. bir post-rocksever wristcutter olarak sevilen şarkının vurucu yerinde sigara yakamayacak olsam, tüm konseri opera izleyen ingiliz asilzadesi gibi koltuğumdan buyutecli gözlükle izleyecek olsam da gideceğim konserdir.
  • e babalar yine geliyor?

    2009'da ilk gelmişlerdi, o zamanlar tanımıyordum dolayısıyla gitmemiştim. sonra, 2011 oldu yıl, beni bu adamlarla tanıştıran çocukluk arkadaşımın kardeşine dua ede ede gitmiş idim.

    sonra yıl oldu 2014, bugün hâlâ üzerimde mutlulukla taşıdığım, vatikan'da bazilika'nın önünde (bkz: aziz petrus bazilikası) giyerek kendimce anarşiklik yaptığım ve italyan polisinin bakışlarına maruz kaldığım god is an astronaut tişörtümü aldığım şahane konserdi. adamlara soma faciasını hatırlatmıştım, hayatını kaybeden madencilerimizin anısına remembrance day çalmışlardı. öyle iyi gitmişti ki ve öyle yerindeydi ki...

    efendime söyleyeyim, yıl oldu 2016. bu sefer, yıllar boyu zehirlediğim kardeşimi de alıp gitmişliğimiz oldu. bir başka şahane konser daha idi tabii. hele hele o vetus memoria yok mu...

    şimdi tabii, epitaph çıktı. adamlar ardı ardına albüm diziyorlar. albüm çıktı mı da, biliyorum ki konser geliyor. kışın god is an astronaut da çok iyi gider. her ne kadar zorlu psm'ye mesafeli olsam da, inşallah gideceğim. belki eski tişörtü hatıra niyetine rafa kaldırır, yeni tişörtü de kaparım thomas amca'dan *

    ha bi' de, tabii bu sefer bu konserle ilgili ''hain'' plânlarım var... *

    gelsin o zaman uçuşlar
  • bir ankaralı olarak biletini aldığım ve gidip izlemeyi kafaya koyduğum konserdir. en son ankara’da 2011 mart ayında selanik 2 sokaktaki 312 diye bir yerde izlemiştim. ki şimdi orası route oldu. hey gidi günler..
  • 2018 yılındaki setlistlere bakılırsa çalınması muhtemel şarkılar aşağıdaki gibi olacaktır.

    1. (bkz: epitaph)
    2. (bkz: mortal coil)
    3. (bkz: the end of the beginning)
    4. (bkz: frozen twilight)
    5. (bkz: all is violent all is bright)
    6. (bkz: fragile)
    7. (bkz: seance room)
    8. (bkz: medea)
    9. (bkz: forever lost)
    10. (bkz: suicide by star)
    11. (bkz: from dust to the beyond)
    12. (bkz: centralia)
    13. (bkz: helios erebus)

    anlaşılan o ki far from refuge üvey evlat muamelesi görecek gibi.
  • canlı performansları albümleri kadar depresif olmasa da son izlenen konserlerinin üzerinden dört yıl geçmişse şayet, gitmezsek ayıp ederiz.
  • bugün zorlu psm'nin açılışının 5. yıl dönümü diye biletleri %50 indirimli biletler içinde konseri yer alan konser. indirim 12 ekim günü 10.00 - 22.00 arası geçerli!

    https://www.facebook.com/…dirimli/1011270192389888/
hesabın var mı? giriş yap