• ifşa etmenin de bir düsturu olmalı. fiziki güce sahip olsa tacizci, tecavüzcü potansiyeli taşıyan birçok kadını barındırıyor bu dünya. mevzu bir vajinayla ya da penisle doğmak değil. mevzu kendini yontup ehlileştirememiş olmakta. hatta bu noktada varoluşu gereği insan olmanın eksikliğini kabul etme erdemine yatkınlığı, toprağa, tabiata ve yaşamın kendisine içkinliği hasebiyle hakikatinden kopmuşluğu, bu kopukluğundan da bihaber olduğu için “kadın”a öfkem daha büyük. eşitlenme hakkı güderek kendi doğasına aykırı bir düzende kaos değil düzen talep ettikçe sömürülmeye mahkum bir zihniyeti kamçılayıp duruyorlar zira. bunun işçisi de böyle veganı, lgbtisi v.s de. hadise tahakkümlerin var ettiği kendin olanı sana unutturan tasnif edilmiş kitleler yığını içinde kaynayan pasif agresif halleri direniş sanma yanılgısından doğuyor. feministliğiniz batsın o yüzden. feministim diye yırtınmadı hiç ama nevin hepinizden mücadeleci. o başları kesmeye cesaretiniz yoksa istediğiniz kadar yaygara yapın, ölmüş adamlara beddualar yığın, nafile...
  • beni derin düşüncelere daldırmış olay,

    bu feminist nerede yaşıyor, nerede yetişti, nasıl bir iş ortamı var ?

    tamam ped siparişi verdin diye utanma buna kimse bir şey demiyor ama paketlendiği için buradan mağdur olduğuna nasıl inandın, bunun için sosyal medyayı meşgul etmeye hiç utanmadın mı ? firma hassasiyet göstermiş, doğru olanı yapmış belki sen zor durumda kalma diye !
    düşünsene böyle bir insan kardeşin, böyle bir insan iş arkadaşın böyle bir insan kızın ... allah korusun
  • her zaman derim kadınlar erkeklerden daha merhametsiz.
  • çünkü onlar feminist değil, cinsiyetçilik yapan insan düşmanları. içlerindeki nefreti kusuyorlar sağa sola sadece, mide bulandırıcı tipler. sözlükte ara ara görüyorum kadınlara bile saldırıyorlar, yeter ki onların düşündüğü şeyin aksini düşünün.

    çoğu da attention whore'un kraliçesi bu arada. dikkat çekebilmek için yapmayacakları şey yok. çok tehlikeli ve basit insanlar.
  • "feminist terör örgütü" yazanı bile var.
    ulan nasıl bir şeref yoksunusunuz, şerefsizler.
  • bu düşünce tarzı femisintlikle alakalı değil. bugün neyi linçlesem diye uyanan bir tayfa var. oradaki paket maket hikaye.

    hayır iyi niyetle de paketlenmiş olabileceğini hiç düşünmüyorlar. diğer gıdalardan bir şeyin suyu aksa bu seferde bu nasıl hizmet pedim ıslanmış diye linçleyecekti.
  • ben olsam bunu ayrı paketlemezdim belki ama o anki kafama göre paketleyebilirdim de.
    o anki kafama göre bebek bezini, prezervatifi, domestosu ya da beyaz sabunu da ayrı paketleyebilirdim. kime ne? al paketini işine bak değil mi?
    gerçekten bazı insanlar artık nefret kusmak için kuduz köpekler gibi salya akıtıyor sürekli. bunun kanıtı bir rezalettir bu.
    rezalet puanım 10/10
  • bir iste gelsin virali
  • aşırı ajitasyon içerir. kalbi olan okumasın.
hesabın var mı? giriş yap