• rövanşın havalimanından itibaren alınması gerekmektedir.
  • milli takımın iki maçta da soğuk kanlı olması şart.

    batılıların türklerle ilgili düşüncesi, çabuk sinirlendiğimizdir.

    sahada bizden güçsüz bir takımları var fakat soğukkanlı insanlar.

    biz bir pislik yapalım. futbolcuları da ülkeyi de gerelim. o stresle maç başında bir kırmızı kart, bir penaltı vs olur üstüne yatarız planı var.

    daha önce isviçre maçında bu tuzağa düştük.

    maçın başında alpay penaltı yaptı.

    lütfen artık birşeylerden ders alalım.

    https://youtu.be/ntutbleriee?t=109

    bizi aptal yerine koyarak manipüle ediyorlar.
  • kaan'dan maç hakkında ilk açıklama gelmiştir.

    https://youtu.be/pddnw3knsky
  • bizim oyuncuları 3 saat beklettilerse bizim onları türkiyede 4 saat bekletmemiz şart olan maçtır. mütekabiliyet gereği fakat bi tık fazla olacak ki akılları başlarına gelsin, başka yolu yok bu işin.
  • izlanda gibi avrupa'nın belki en medeni, en apolitik ülkesinde bile bu tepkiyi neden gördük acaba diye düşünmek yok, intikam çığlıkları var.

    umarım rövanşta, onların aksine medeni bir ülkeye yakışır şekilde ağırlayıp, yenip göndeririz.

    milli marşlarının ıslıklanmamasını ise hayal bile edemiyorum. türkiye gittikçe afganistan suudi arabistan karışımı bir ülke oluyor.

    edit:1970'e kadar türk öldürmenin serbest olduğuna inanan birinin okuma yazma bildiğine şükretmek lazım tabi memleketin önünde 200 senelik yol var.

    edit2 : adam izlanda medeniyetini beğenmemiş. senin ülkende bir günde işlenen cinayet sayısı, izlanda'da 50 yılda işlenenden fazla ama olsun. (öldürdükleri türkleri saymıyorlarmış ondan)
  • bugünkü yaşanan fırça olayından sonra* bu maçın layığıyla oynanması gereken yer eskişehir'dir. gelsinler de taraftar, futbol, medeniyet, atmosfer nasıl olur görsün amına kodumun eyjafjallajökull beyinlileri.

    emre'yi savunacağım hiç aklıma gelmezdi. bunu da görmek varmış şu hayatta.
  • yaşanan olaylar üzerine şuan bu moodayım

    https://eksiup.com/p/vr29193x6ts3
  • istanbul havalimaninda bavulu alacaklari yere en uzak kapiya ucagi yanastiracaksin. 1 saat taksi suresi olacak. sonra yurusunler. bavul bekleme yerinde varsa oturulacak yerlwri kaldiracaksin 1 saatte orada beklet. sonra pasaportmus aramaymis onlari saymiyorum.

    araca binecekleri yeri yanlis yonlendireceksin bi de orada ugrastirirsin. cicek turizm gibi bir araca bindirip isiticiyi basarsin erir bu buzadamlar. 1.kopruden is cikisi trafiginde karsiya gecirirsin. maci bursa stadyumunda oynatacagiz diyip yeni kopruyu de kullandirmayip bursaya goturursun.
  • izlandalı ekibe yapılacak misilleme karşısında, havaalanı çıkışında hep birlikte şu
    şarkının söyleneceği maçtır.
  • (bkz: #91091383)

    bu nefret kusan değerli cahil bir yana, bahsedilen olayın kahramanı türk'ler değil basklar. 1615'de balina avcılığı yapmak için izlanda açıklarına gelen bask'lar, gemileri batınca izlanda'ya sığınıp bir takım kriminel aktivitelerde bulunuyorlar (evleri basıp kurumuş balık filan çalıyorlar). bu durumu gören yerel şerif de bir kararname yayınlayarak baskların görüldüğü yerde öldürülebileceğini söylüyor. bu kararnamenin yürürlükten kalkması 400 yıl sonra 2015'te gerçekleşiyor. izlandalılar tüm akdeniz müslümanlarını türk olarak adlandırıyor. aynı yıllarda mağribi korsanlar da izlanda'yı basıp çeşitli adam kaçırma ve köleleştirme faaliyetlerinde bulunsalar da, bu durum böyle bir yasaya yol açmıyor ve iki hadise karıştırılıyor.
hesabın var mı? giriş yap