• son yılların en kritik türkiye 1. futbol ligi maçı.. türkiye'de saat 19:00 ile 20:45 arası hayat duracak, gözler ve kulaklar denizli ve istanbul'da olacak.. ligde son hafta ve fenerbahçe şampiyon olmak için, denizli de ligden düşmemek için mutlak kazanmak zorunda.. beraberlik ikisinin de işine gelmiyor.. tabiki aynı saatlerde rakiplerinin oynadığı maçlardan gelecek sonuçlar da kendileri için önemli.. tabiri caizse fener et derdinde, denizli can derdinde.. heyecanlı bir 90 dakika bizleri bekliyor..

    bir türk futbolseveri olarak, maçın ve ligin sonucu her ne olursa olsun, aynen 14 mayıs 2006 galatasaray kayserispor maçı gibi bu maçta da dostlugun ve temizliğin kazanmasını can-ı gönülden diliyoruz.. yok efendim her iki maçta da futbolcular çamura yatıp en azından maçı uzatıp diğer maçın bitişi ile birlikte, kendi maçlarında kalan 3-4 dakikalık sürede her iki rakip için de en ideal sonucu yaratacaklarmış.. yani diyelim gs-kayseri maçını kayseri aldı, maç bitti, ve denizli-fb maçının son 4 dakikasına fb 2-1 önde girdi, işte o vakit fener kasten 2 gol yiyip hem denizli'yi kurtaracak, hem de kendi şampiyon olacak vs.. aynı şeyler galatasaray için de geçerliymiş.. yine söylentilere göre fb denizli takımını komple satın alamazmış ama kilit pozisyondaki 3 oyuncusuna para yedirip şike yapabilirmiş.. yok efendim galatasaray takımı denizlilere teşvik primi verirmiş, falan da filan.. eğer ki türk futbolunun ilerlemesini, avrupa'nın da önüne geçmesini istiyorsak bu tip ali cengiz oyunlarından uzak durup, sahaya çıkıp aslanlar gibi oynaması lazım tüm takımlarımızın.. ayakta kalan, çok koşan, zekasını konuşturan ve ahlaklı olan her kim olursa maçı o alsın, şampiyon o olsun, ligde o kalsın..
  • berabere biterse, birinin hapse digerinin mezara gitmesi durumunun bir benzeri gerçekleşecektir.

    edit: tezim kısmen çürüdü. denizlispor ölmedi ama fenerbahçe adam öldürmeye teşebbüsten hapse gitti.
  • galatasaray taraftarı bir denizlili olarak futbola dair yasayabilecegim en büyük hayal kırıklığını bana sunabilecek karşılaşmadır. demek istediğim, aynı maçta hem denizlispor'un küme düşecek, hem de fenerbahçe'nin şampiyonluk turu atacak olmasıdır. üstelik bunlar kendi sahamızda cereyan edecektir. gözümüz sahada, kulağımız malatyaspor ve ankaraspor'un maçlarında (ve bir galatasaraylı olarak sami yen'de), soluklarımızı tutup, şaibe dedikodularından uzak olmasını dilediğim bir maç izleyeceğizdir.
  • denizli sözlük tayfasının sağlam bir kadro ile izlemeyi planladığı maçtır.
  • sonucu ne olursa olsun, balkonuma astığım sarı - kırmızı bayrağın yerini değiştiremeyecek olan maçtır. zira şampiyon olamasak da bir galatasaray taraftarı olarak o bayrağı asacak yüzüm bulunmaktadır.

    edit: ehehehe...
  • (bkz: mortal kombat)
  • ntvmsnbc den alıntıdır;

    ' istanbul’dan dün gece otobüslerle hareket eden fenerbahçeli taraftarlar, sakarya’nın geyve ilçesi yakınlarındaki koyuncu dinlenme tesisleri’nde mola verdi. iddiaya göre, fenerbahçeli taraftarlar burada içmek için işyeri sahibinden bira istedi. işyeri sahibinin tesiste içki satılmadığı yönündeki açıklamasına tepki veren taraftar, tesis çalışanlarıyla kavga etti.
    kavga sırasında bıçaklanan 43 yaşındaki 3 çocuk babası recep kaya yaşamını yitirdi. '
  • sakarya'dan gelen ölüm haberiyle hiç bir öneminin kalmadığını düşündüğüm karşılaşma.
    ortada kaybedilen bir can var kim şampiyon olursa olsun, kim ligden düşerse düşsün bana ne.
hesabın var mı? giriş yap