180 entry daha
  • dünya'nın maalesef yalnızca izleyeceği bir diğer israil-abd katliamı.

    peki türkiye bu durumda ne yapar? o nokta bir acayip oldu artık...
  • dünyanın geldiği nokta budur. gücü yeten yetene.

    filistinlileri kendi evlerinde öldürüyorlar. sözlükte de israil'in yaptıklarını savunanlar var.
    benim aklım almıyor. filisten tarihte büyük hatalar yapmıştır evet, fakat bunun ceremesini masum insanlar mı ödemelidir? tek yaptıkları şey haksızlığı protesto etmek ve bunun için öldürülüyorlar.

    burdaki empati yoksunlarına sorarım. yarın donald trump orası istanbul değil konstantinopolis dediğinde de evet çok doğru söylemiş mi diyeceksiniz?
  • insanlık ölüyor,bir din başka bir dini katlediyor yıllardır insanları katlediyorlar sömürüyorlar yoksul bırakıyorlar ama kimse sesini çıkarmıyor bu dünya malesef güçlülerin hüküm sürdüğü acımasız bir dünya en vahşi canlı insandır lanet olsun böyle adalete böyle güce
  • emperyalizm elbet bir gün yenilecek, direnen halklar kazanacak gün gelecek herkesin mutlu huzurlu olduğu güçlünün olmadığı herkesin eşit olduğu bir dünya olacak belki biz o günleri göremeyeceğiz ama elbet bir gün o gelecek
  • mavi marmara gemisine saldırıp 9 vatandaşımızı katleden israilin askerlerini bir kaç milyon dolar karşılığında affeden açtığı davalardan vazgeçen kimdi haaa kılışdardı hatırladım. israili cesaretlendiren amariga değil tayyip dir gizli pazarlıkları malum hatta şimdi sevinçten ellerini ovuşturmuyosa şaşarım ohh seçim öncesi bize malzeme çıktı diye ölen kalan umrunda bile olmaz.
  • kendi topraklarını zorla elinden alıp sonrasında bu şekilde zulüm göstermeli dünyanın en alçakça hareketidir, türkiye suriye ye girdi diye yerli yabancı bir çok provakatif insan isyan ederken şimdi bizim isyanımız, kutsalımız olan bir yere provakatif şekilde yaklaşmaları ve sonucunu bile bile hareket etmeleri, bizi direnişimizden ve isyanımızdan vazgeçirmeye çalışmaları adiliğin daniskasıdır, burda söz konusu filistin kudüs israil değil abd, ingiltere fransa gibi iki yüzlülerin soykırım yapmak istemesidir, o topraklar size yar olmaz.
  • evet, artık bu tip olayların olmaması için recep tayyip erdoğan başa geçmelidir. yoksa kim dindirecek müslümanların acısını?
  • şaşırmadım yahudi dölleri bunu her ramazan yapıyor zaten, arkadaş ortamımızda da söylemiştim iran'ın füze haberleri karşılığında filistini vurur bunlar dedim, yanılmadım.
  • zalime olan öcünü mazlûmdan almak
    zalim olmak ve en zalim olmak
    ve artık ne ibrahim ne yakup ve ne musa var
    tersinden okunan tevrat hükümleri
    karaya boyanmış mezmurlar
    ve kudüs şehri. (bkz: sezaikarakoç)
  • müslümanlar anlamıyor bir türlü. bu dünyada gücün kadar haklısın. alın görün şimdi.

    sen güçlü olmazsan, sen okuyup cehaletinden kurtulmazsan bugün israil gelir, yarın papua yeni gine gelir siker atar bakmaz gözünün yaşına.

    o yüzden bi bırakın şu romantizmi, sözde hümanizmi falan da işinize bakın. direniş falan hikaye, etten kemikten insansınız ve hiçbir teknolojiniz, bilginiz yok. elin amerikalısı, israillisi götünü kıpırdatmadan binlercenizi öldürecek güce sahip ve o kadar zekiler, o kadar güçlüler ki bunu yapıp haklı çıkarlar.

    bunu önlemek istiyorsanız okuyun, vizyon kazanın, bilim ve teknolojiye yönelin, ahlak ve felsefe anlayışınızı reformdan geçirin.

    seksistlikle, cihadçılıkla, dogmacılıkla her daim kaybeden tarafta olacaksınız.

    çocuklar ölmüş, insanlar ölmüş, yaralanmış. çok acı ama biraz insan düşünecek neden sadece benim başıma geliyor diye, nerede hata yapıyorum diye.

    3 fransızın paris'te öldürülmesi bütün dünya gündemine bomba gibi düşerken 60 tane arabın öldürülmesini kimse sikine takmıyorsa bunun bir sebebi de arapların kendisidir.

    eksileyen eksilesin, doğru bir tanedir, o da budur.
95 entry daha
hesabın var mı? giriş yap