• 5 yıl önce karga'da gerçekleşen konserden yıllar sonra tekrar yerimi alacağım etkinlik. mayıs ayının tüm neşesine kapkaranlık şekilde çökecek gibi. biletlere göz altı torbası kremi dahilmiş bu sene galiba.
  • gidilmesi gereken konser ,türkiye'nin en iyi gruplarından birisi olduğu herkes tarafından artık biliniyor öyle değil mi sözlük?

    3 ay sonra yeni albümü çıkacak olan grubun yeni parçalarının da çalınacağı konser.
  • 7 sene önce ilk dinlediğim zaman inanamadım türk olduklarına.

    (bkz: dark wave)
  • bir haftadan kısa bir süre kalan konser, sonunda!

    üniversite için istanbul'a geldiğim sene*, she past away'in kasvetli kutlama ep'si yeni yayınlanmıştı ve albümdeki üç şarkıyı da o dönem loop'a aldığımı hatırlıyorum. aynı senenin son aylarında gerçekleşen demonation festivali'nde de ilk kez canlı canlı dinledim kendilerini. arada 3-5 konsere daha gitmişimdir sanırım. son olarak da 2016'da, salon iksv'de bir kere daha dinleme şansım oldu she past away'i. ancak bu kez "poser" diye tabir edebileceğimiz genç kardeşlerimiz yüzünden pek keyif alamadığımı hatırlıyorum. gereksiz pogolar, konser adabını bilmeyenler vb. sebepler yüzünden hevesim kursağımda kalmıştı.

    bakalım. bu konseri de daha açıklanmadan duyan birkaç kişiden biriydim. sanki zaman makinesine binmişim de geçmişe dönüyormuşum gibi mutlu hissettim bu haberi aldığımda. o kadar ay bekledikten, o kadar "ya ne zaman bir daha canlı canlı dinleyebileceğiz"lerden sonra canım she past away'le yeniden buluşacağım.

    son olarak, konsere gideceklerden birkaç ricam var! n'olur konser alanının babanızın evi olmadığını, her şarkıyı telefona kaydetmek zorunda olmadığınızı kabul edin. arkadaşlarınızla karşılıklı bir şeyler içerken yapabileceğiniz muhabbeti lütfen konserin ortasında yapmayın, çok istiyorsanız çıkın dışarıda yapın. zira konser salonunun önünde aşırı rahat koltuklar var. öptüm. bye.
  • görünce çıldırıp hemen bilet aldık 2 kişilik ama tam o güne berbat bir işim ortaya çıktı. bileti gitmek isteyen bir arkadaşa satabilirim, halen daha içimden ağlıyorum

    edit: verildi
  • katılanların keyifle tamamladıkları gece olmuştur.
    tadımlık linkler:
    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
hesabın var mı? giriş yap