• --- spoiler ---
    tweet
    starting the long overdue pullout from syria while hitting the little remaining ısıs territorial caliphate hard, and from many directions. will attack again from existing nearby base if it reforms. will devastate turkey economically if they hit kurds. create 20 mile safe zone
    --- spoiler ---

    biz suriye'den çekildikten sonra kürtlere saldırırlarsa, türkiye'yi ekonomik olarak yıkarız demiş.

    --- spoiler ---
    tweet
    ...likewise, do not want the kurds to provoke turkey. russia, ıran and syria have been the biggest beneficiaries of the long term u.s. policy of destroying ısıs in syria - natural enemies. we also benefit but it is now time to bring our troops back home. stop the endless wars!
    --- spoiler ---

    aynı şekilde kürtlerin de türkiye'yi provoke etmesini istemiyoruz diye ilave yaptı kendileri.

    cumhurbaşkanı baş danışmanı ibrahim kalın'ın, twitter'dan cevabı;

    --- spoiler ---
    tweet
    mr @realdonaldtrump ıt is a fatal mistake to equate syrian kurds with the pkk, which is on the us terrorists list, and its syria branch pyd/ypg. turkey fights against terrorists, not kurds. we will protect kurds and other syrians against all terrorist threats.
    --- spoiler ---
    suriye'de ki kürtlerle pkk ve onun suriye'de ki kolu pyd ve ypg karıştırmak büyük bir hatadır. türkiye teröristlerle savaşıyor kürtlerle değil. kürtleri ve diğer suriyelileri bütün terör tehtitlerine karşı koruyacağız.

    --- spoiler ---
    tweet
    mr @realdonaldtrump terrorists can’t be your partners & allies. turkey expects the us to honor our strategic partnership and doesn’t want it to be shadowed by terrorist propaganda. there is no difference between daesh, pkk, pyd and ypg. we will continue to fight against them all.
    --- spoiler ---

    sayın donald trump, teröristler sizin müttefikleriniz olamaz, türkiye stratejik ortaklığınızı şereflendirmenizi bekliyor. daeş pkk/pyd/ypg arasında bir fark yoktur, hepsine karşı savaşmaya devam edeceğiz.
  • trump’ın yine bol keseden tehdit savurduğu tweet. ışid’in bölgesine de “halifelik” demesi adamın müslümanlar hakkında düşüncesini gözler önüne seriyor. adam hafif kaçık olduğundan ekonomimiz açısından bu ara tetikte olmamız yararlı olacaktır. bunu bizimkiler de biliyordur değil mi? biliyor olsunlar lütfen ://
  • biz çekileceğiz ama türkiye pkk'yı vurursa türkiye ekonomik olarak yıkılır mı diyor türkiye'yi ekonomik olarak sıkıntıya sokarız mı demek istiyor tam anlayamadığım tweet. normal cümle kursa ya will ile başlayan cümle mi olur*

    tabii iki cümlenin bir farkı yok türkiye ekonomik olarak sıkıntıya girerse bu sebepten ötürü, tabii ki sebebi abd olacaktır.

    umarım bu ördeğin dedikleri eğer kaldıysa 3-5 generalin zoruna gider de abd daha çekilmeden operasyon başlar.

    edit: bu arada ben 10. entryim, benden önce 4 kere kart "esprisi" yapılmış.

    hani küçük çocuklar olur bir şeyi tuttururlar 40 kere söylerler ya, aynı onun gibi. tamam arkadaşım çok komik ortadoğu'da kartlar dağıtılıyor deste kalmamış güldük eğlendik. yeter artık her başlık altında aynı şeyi "spamlayan" 40 ergen görmek istemiyorum.

    edit 2: abd tarafından mahvedilecekmiş türk ekonomisi. yani bastıra bastıra söylemiş.

    bizim ibrahim kalın da hala "kürtlerle pkk'yı aynı safa koymayın" diyor. "abd'nin artık karar vermesi gerekiyor; müttefiğini mi seçecek yoksa terör örgütünü mü?" dese de bari biz de çekirdekle izlesek. it iti ısırmaz nasıl olsa, kardeş zihniyetler arası olur böyle ufak twitter sürtüşmeleri *
  • içtikçe türkiye geliyor aklına bu herifin
  • dolarin yakinda 6 tl olacaginin habercisidir.
  • sabah ilk iş dolar alın salı yada carşamba satın cuma tekrar alın demiş bence
  • ilk twit hadsizlik örneği ama ikincisinde, kürtlerin de türkiye'yi provake etmemelerini istiyoruz. ışid'e karşı ortak mücadele edip bu beladan dünyanın kurtulduğunu ve artık savaşların olmamasını istiyoruz, sonsuz barış olsun istiyoruz diyor.
  • akp için seçim öncesi can simidi tweetlerdir.

    az orospu çocuğu değilsin trump.
  • abd başkanının bölgedeki devletleri (özellikle de türkiye ) açık bir şekilde tehdit ettiği paylaşımlar. uluslararası güç bu işte
  • ya bu dönemleri yaşamamak biraz daha erken doğmak hatta çok daha erken ve zengin doğmak için neler vermezdim. ya da şu olayları sülalem rahat izlesem ne iyi olurdu, her gün bok yoluna mı gidicez şüphesi yaşamadan..
hesabın var mı? giriş yap