• biliyorum bu kargocu tayfasının rezaletlerinden gına geldi ama bu da benden olsun.

    birkaç gün önce internetten alışveriş yaptım ve ürün yurtiçi kargo ile satıcı tarafından tarafıma kargolandı. kargo yenisahra şubesine geldi, oradan da alıcıya teslim edildiğine dair bilgiyi kargo takip modülünden gördüm ancak tarafıma ulaşan bir paket olmadı. çok geçmeden bir numara aradı ve benimle aynı adı ve soyadı taşıdığını ve benim adıma gelen kargonun kendisine teslim edildiğini söyledi. bu aklı evvel kargocu arkadaşlar adres ve diğer bilgilere bakmaksızın isimden yola çıkarak (muhtemelen daha önce bu kargodan hizmet almış) isimdaşıma paketi vermişler. bu arkadaş da sağolsun insiyatif alarak kargo paketi üzerindeki numaramdan beni arayarak haber verdi. konu ile ilgili şikayet oluşturdum ama tahmin edileceği gibi ses yok hala.
    bu ilk vukuatları da değil, 3 ay önce farklı bir satıcıdan cep telefonu aldım yine aynı şubeye geldi paket ve 2 gün boyunca dağıtıma çıkmadı, ulan lanet olsun ben gideyim alayım bari dedim yarım saatte zor buldular paketi teslim aldım benim adım soyadım ama farklı bir adres vardı paketin üzerinde. dağıtıma çıksaydı yukarıda bahsi geçen paket gibi olacaktı akıbeti ve bana değil de diğer adaşa gidecekti. kronik olarak aynı hatayı yapmayı nasıl beceriyorlar anlamış değilim.

    tanım: daha fazla kar amacı güderek 3 kuruşa zor şartlar altında eleman çalıştıran ve onlardan işlerine sahip çıkarak performans bekleyen patronların imzalarını attığı rezaletlerden biri.

    edit: kargo ve şikayet bilgisi [http://[url=https://hizliresim.com/9mdbvq][img]
hesabın var mı? giriş yap