• dünyanın en dandik ve yalancı oluşumu. kesinlikle kullanmayın-kullandırtmayın.

    13 şubat da sevgililer gününde kız arkadaşımın şirketine sabah 08:30 - 14:00 aradı teslim edilmek üzere çiçek satın aldım.

    bugün saat 14:00 olduğunda çiçeğim hala teslim edilmemişti, satıcıya durumunu sormak ve 17:00 da kız arkadaşımın şirketten çıkacağını o saate kadar en azından iletilmesi gerektiğini ileten mesaj attığım da, satıcı mesajlaşma ekranını kapatıp bir daha soru sormamı engellemek için siparişi “teslim edildi” olarak değiştirdi.
    yani yalan beyanda bulundu.
    bir de çiçeksepeti denilen rezil siteden mesajlar geldi utanmadan siparişiniz ulaşmıştır mutlu günler falan diye.
    böyle işgüzarlık-sahtekarlık yapma hakkını nereden buluyorsunuz?
    müşteri hizmetlerini aradım problemle alakalı ve orada daha da büyük rezillik oldu, en az 15 dakika bağlanamadım tabi şikayet kanalından, en son çiçek sipariş verme seçeneği üzerinden bağlanabildim.
    konuştuğum kadına siparişimin 14:00 a kadar teslim edilmesi gerektiğini ancak saatin 16:00 olmasına ramen teslim edilmediğini ve mesajlaşma kanalını kapatmak için işgüzarlık yapıp satıcının teslim edildi olarak gösterdiğini söyledim.
    müşteri hizmetlerinde ki kadın sipariş gelip sizi bulamamıştır falan diye klasik yalanlara başlayacaktı ki koskoca şirkete gönderdim bulamama ihtimalleri yüzde “0” dedim.
    bu sefer de şikayet kaydı oluşturduğunu, yapabileceği hiçbir şey olmadığını onlardan haber beklemem gerektiğini söyledi.
    17:00 a kadar teslim edilmezse gönderdiğim kişinin şirkette olmayacağını ve hafta sonuda tatil olduğunu söyleyip biraz sıkıştırdığım da satıcıyı arayıp görüşme yapacağım deyip 10 dakika bekletti, geri döndüğünde ise satıcının çiçeksepetinde iki numarası olduğunu ve ikisindende kendilerine ulaşamadıklarını onlardan haber beklemem gerektiğini tekrardan söyledi.
    bende böyle bir günde hediye bekleyen insanları hüsrana uğrattıklarını hediye gönderenleride parasını alıp rezil ettiklerini söyleyip telefonu kapattım.
    kardeşim özel günlerde bu işin altından kalkamıyorsanız basın gidin başka iş yapın ne tesadüftür ki geçen 14 şubatta da aynı rezilliği yaşayıp siparişimi iptal etmek zorunda kalmıştım.
    son bir şans daha vermiştim ama onuda ne kadar iş bilmez ve yalancı olduklarını kanıtlayarak harcadılar.
    gidin çiçeğinizi kendiniz alın bir gün iki gün önce kendiniz verin. en azından daha güvenilir ve içiniz rahat olur.
    böyle üç kağıtçılarla da iş yapıp gerilmezsiniz.

    sonuç mu?
    çiçek teslim edilmedi ve kız arkadaşım şirketten çıktı, üstüne paramı aldılar ve teslim edildi diye gösterdiler.
    bir de sitelerine yüzde yüz müşteri memnuniyeti yazmışlar, hadi gidin oradan yalancı-düzenbazlar sizi, 5 kişinin çiçeğini teslim edip 15 kişinin parasını alıp çiçeğini teslim etmeyen kocaman bomboş bir kuruluşsunuz siz.
    bütün her şeyin ekran görüntüsü saatli-kayıtlı mevcut.
    siparişiniz ulaştı bizi değerlendirin diye utanmadan gönderdiğiniz mailinize satıcıya yazdığım eleştirileri yayınlamayacaksınız ama siz gerçekten rezilsiniz bunu saklayamazsınız.

    not: 3 ayrı telefondan 6.defa müşteri hizmetlerini arıyorum problemi çözüme kavuşturmak için ancak sesimi alamadıklarını iddaa edip çağrıyı sonlandırıyorlar böyle ahlaksızlık olamaz.
    paramı aldınız, teslim etmediğiniz çiçeği teslim ettik diye yalan beyanda bulundunuz ve evet eminim sesimi alamıyorsunuzdur.

    nasıl çözülecek şimdi problem, çiçek yok, param alındı, telefonlar açılmıyor?
    kim muhattabım?
    uruguaya kaçan tosundan mı aldınız bu taktikleri?

    edit: alttaki yazar arkadaş 4 gözle böyle bir entryi bekliyormuş.
    evet suser milleti mağdur eden bir kuruluşu buraya yazdım ki yarın öbür gün başka insanlarda mağdur olmasın diye.
    mağduriyetin büyüğü küçüğü olmaz, bu kadar bilinen bir kurum insanları zora sokuyorsa herkes bilsin ki bugün bana yapılan yarın başkasına yapılmasın.
  • teslim edildi yalanı yeni moda oldu. aynı şeyi kargo firmaları da yapıyor.

    oldukça uğraştırıcı ve sinir bozucu bir sürecin başlangıcı olan olay.
  • yoğun günler böyledir. çok az kişinin siparişi sorunsuz teslim edilir. sevgililer gününde çiçek sepeti gibi siteleri kullanmayın. akıllanmadınız gitti.
  • aynı şeyi trendyol bana 2 hafta önce yaptı. ortada ne akıllı bileklik ne de para var. bir de üstüne kredi kartının ekstresi gelmek üzere. yani alamadığım malın taksitini ödeyeceğim :) iade süreçleri 20 günü bulmaktaymış ve taksit taksit iade edeceklermiş alırken taksitlendirdiğim için. çiçeksepeti de trendyol da dolandırıcıdır.
  • ilk entryi okumadım yazanı ama o sinir bozucu reklamı yüzünden, bu firmayı, kullananlara ciddi sövüyorum. mecbur kalıyoruz falan da demeyin. o reklamı gördükten sonra bu hırdavatçı siteye para kazandıracağınıza gidin mahallenizdeki 1 milyoncudan alın alacağınızı. hem daha hesaplı, hem de stressiz. götürün çiçeği de kendiniz teslim edin.
    rezalet puanım da 10/10.
  • daha beteri var. iptal ettiğim çiçek gitti ve param da geri yattı. çiçeği yollamissiniz bari parayi alın diyorum bana attıkları cevap paranız en yakın zamanda geri iade edilecektir. iyi edin amk. şuursuzlar.
  • böyle kaypak, insan kandırıp büyüyen kurumlarla iş yapmayın.
    böyle kurumlar insanları kandırmaktan bıkıp usanmadılar, doyamadılar milleti mağdur etmeye.
  • elinde çiçek kapısında bekleyeceğim bir sevdiceğin yoksa bence esas rezalet budur.

    elalemin adamı çiçeği veriyor. duygusuz. ayı mısınız la siz?
  • kabahat buraya güvenende adamlar yıllardır aynı, yazar birde demişki geçen senede böyle oldu.

    kardeşim kaşınmışsın sen, sana mı kaldı şans vermek. verdiysen şansı tahammül edeceksin.
  • bir teslim edildi kurbanıda benim bu dolandırıcıların.bir daha da sipariş vermem.
hesabın var mı? giriş yap