• 14 şubatta elinde çelenkle gezen erkekten daha hafif bir yüke sahip olan erkektir.
  • zavallıya erkeklerin içinden küfür etmesi, tekme tokat dalmak istemesi, kızlarında sanki çocuğunu parka götürmüş babaya bakar gibi şefkatle bakmasına gideceği yere kadar tahammül edebilmesi gereken yegane erkektir.
  • winner'dır. kazanan yani.
  • genç olanlardan çok, yaşını başını almış, mahçup bir gülümsemeyle bugün kadıköy'de görmüş olduklarım içimi ısıttı. hayattan her zaman zevk almak onların yaşayış tarzıyla olur. bizde maalesef o yaşta hayattan bezmiş olanlar daha fazla.
  • bu senenin trendini yakalayamamış erkektir.zira gün boyunca gördüğüm tüm çiçekler saksı çiçeği olup taş taşırmış gibi hallere giren kadınların elindeydi. normalde elindeki tüyü taşıması için yanındaki erkeğe veren kadınlar bugün kendi istekleri ile en zorlu savaşı verdiler bir elinde koca çiçek bir elinde sevgili ile... en fedakarları da iki eli güzelliklerle doluyken göğe bakmak yerine" başkaları ile kesişiyor mu?" diyerek sevgilisini göz hapsine almaya çalışanlardı.

    bir sonraki sevgililer gününe kadar kalırsa çiçekleri anlarlar belki çiçekle toprağın güven ilişkisini o zaman da belki yeni trend fidan dikmek olur.
  • bazı ergenler bilmez ama ölümüne sevmek diye bişey var..belki de gerçekten "sevgilisini" çok seviyordur ve bazı öküzlerin aksine kadınla yatmaktan ziyade onunla bir ömür geçirmek istiyordur. her sabah uyandığında onun gözlerine bakmak, beraber yemek yemek, sokaklarda el ele yürümek vs.

    bazı erkekler de bol bol karalar bu tipi kendi öküzlükleri ortaya çıktığı için zaar. onlara her gün sevgililer günüdür, sevgili bir gün değil her gün hatırlanır güya. çiçek alanlar da bi çiçek alıp bütün sene kızın yüzüne bakmıyor sanarsın.
  • prag'da bunlardan yuzbinlerce var ve bugun birisi de bendim.
  • bunları ben de gördüm bugün, çok komik oluyorlar lan. oğlum manyak mısınız, başka bi gün alın o çiçeği! hayır o kadın seni nasıl sevdi, onu anlamadım ben. sevgililer günü na lan, gerizekalı!
  • dün* kendisinden 2 tane gördüğüm erkektir. bir tanesini okuldan çıkarken gördüm; adam sevgilisinin okuluna çiçek yollatmış, çiçeği getiren adam da güvenliğe bina ve sınıf soruyor falan. diğeri de ben trenden inip eve dönerken istasyonun orada gördüğüm, elinde saksı çiçekle bekleyen bir arkadaştı.

    içinden geldiği her an birbirine sevgisini gösteren çiftlere gerçekten bayılıyorum, sevgililer gününde de birbirlerine bunu göstermeye devam etmeleri tercih meselesidir*; yani 14 şubat'ı özel bir gün olarak görüyorlardır ya da görmüyorlardır, bu onların tercihine kalmış. benim lafım tatlı su sevgililerine. normal zamanda birbirlerine camış gibi davranırlar; kavgalar, yersiz kıskançlıklar, tripler, günlerce konuşmamalar, laf sokmalar... kısacası ne saygı kalır, ne de sevgi. 14 şubat gelir, sevgi yumağına dönerler. çevremizde var böyleleri; biliyoruz, görüyoruz. ben öyle sevginin de, öyle sevgililer gününün de içine sıçayım afedersiniz.

    büdüt: imla
  • sevgilisinin bıdıbıdısından çekinen erkektir.
hesabın var mı? giriş yap