• bahçıvan olabilirler.
  • sevgililer günü, yani tüccarları zengin etme gününde, hep baskı neden erkekte oluyor anlamadım. yani kızlar da eline çiçek alıp, sevgilisine götürsünler ya. bu ne şımarıklık! her zaman adalet ve eşitlik diyoruz ama iş böyle günlerin tümüne gelince, hep erkekten beklensin her şey. puh!
  • aptal olmalarından kaynaklanır. hatta aralarında eminim o çiçeği taşırken "lan amına koduklarım benim sevgilim var siz hala 31" diye düşünüp gururla yürüyenleri sağa sola hava atanları da vardır. *
  • çiçek sepeti kuryesidir.
  • çiçek katliamı.
  • abartısınız.
  • halbuki kadınların ellerinde çiçeklerle gezmesi gerekiyordu.
  • bahse varım, kadınların geneli buluşacağı adamın elinde çiçekle beklemesinden hoşlanmaz, ama aynı çiçeği o kişinin iş yerine gönderdiğinizde, tarif edilemez bir önem kazanır, fotoğrafları çekilir o çiçeğin, iş arkadaşlarına gösterilir, üzerindeki küçük not saklanır ve çekilen fotoğraflar sosyal medyada paylaşılır. çünkü kadınlar çiçeklere, çiçeklerin bile taşıyamayacağı anlamlar yüklerler. evet çiçekleri çok severler, fakat verdikleri bu anlamdan dolayı, kadınlara çiçek vermek öyle kolay bir iş değildir. mesela, bir olayda suçsuz olduğunuzu göstermek için, sevgilinize ya da eşinize, frezyalarla süslü bir buket verdiğinizde, tahmin bile edemeyeceğiniz pozitif bir etki ile karşılaşabilirsiniz. veya''önümüzdeki maçlara bakalım ve geçmişi unutalım'' manasına gelen nilüferlerden aldığınızda, aynı tepki size bir ohh çektirebilir. çok bilinen güller ise her zaman iş yapar, çünkü onu ne kadar sevdiğinizi daha iyi anlatmanız için henüz bir lisan bulunmadı. :) fakat iş yine öyle biz erkeklerin sandığı gibi kolay değil. şöyle ki; bazen bir kamyon frezya, nilüfer ve gülden oluşmuş bir karışım iş yapmayabilir. hatta işi daha da zora sokabilir. ''beni bu tür jestlerle kandırabileceğini mi düşünüyorsun'' cevabından sonra, kamyon şöförü ile en yakın meyhaneye gitmek kaçınılmazdır. gece sonunda kamyoncuya '' abi bence çiçekleri yengeye götürme yolda bir yere bırak'' demeniz, sevap hanenize artı olarak geçecektir. zira kamyoncunun eşinden ''ne halt ettinde, kendini affettirmek için bana bir kamyon çiçek getirdin'' tepkisini duyması yüksek ihtimaldir.

    bir de şöyle bir durum var. her kırgınlıktan sonra yavuklunuza çiçek almanız, ve ondan pavlov’ un köpeğinin gösterdiği tepkiyi göstermesini beklemeniz, büyük bir saçmalıktır. çünkü, her tartışmadan sonra çiçek almak, emin olun ki yavuklunuzu çiçekten soğutacaktır. bir kadın çiçeğe alıştımı, erkekler için en etkili yöntemlerden birisi olan karşı cinse çiçek vermek eylemi, etkisini kaybedecektir. bu aşamada devreye yaratıcılığınız veya kredi kartınız girmelidir :)
    aslında iş gayet basittir, bu tür zeka oyunlarına kafa yormadan, hangi çiçeğin ne manaya geldiğini bilmeden, ona en sevdiği çiçeği sorup almak, veya araba ile yolda giderken birden durup, yolun kenarındaki papatyalardan bir demet yapıp vermek, cebinizdeki son kuruşu, ve kredi kartınızı son limitine kadar harcamaktan daha etkileyicidir. çünkü kadınlar düşünülüp yapılmış, emek harcanmış jestleri severler.
    diğer bir etkisi de, daha rahat araba kullanmanızı sağlayacaktır. çünkü, şu an onun çok işi var.
    seviyor, sevmiyor, seviyor, sevmiyor, seviyor...
  • bazı erkekler için durum sadece şundan ibarettir.
  • elinde uçan balon olan erkek kadar çaresizlik içinde değildir.
hesabın var mı? giriş yap