• beşiktaşımızın ezilen filistin halkına tribünden destek olacağı maçtır. umarım amacı filistine destek olmak değil de yahudi düşmanlığı yapmak olanları aralarına sokmazlar. sonuçta azıcık okuması yazması olanlar bugün filistin filistin diye bağıran islamcıların, 30-40 yıl önce filistine savaşmaya giden solculara nasıl lanetler yağdırdığını bilir ve bu oyuna gelmez.
  • ermenistan maçında azerbaycan bayrağı nasıl toplatıldıysa bu maçta da filistin bayrakları toplatılacaktır. kanun bu.

    edit : dedik size.
  • mavi marmara'ya , filistin'e ne gerek var dedirten maçtır. politika ile futbolun birbirlerinden çok farklı durumlar olduğunun farklı olmayan insanların saçma sapan hareketlerine taviz verilmez umarım.

    ayrıca onlar da kendi sahalarında sözde kürdistan bayrakları ile çıksalar çok mu hoşunuza gidecek?
  • yine sacma sapan protestolara neden olacak gibi gozuken karsilasma. ne zaman ogrenecek bu yobazlar sporun siyasete karistirilmamasi gerektigini gercekten cok merak ediyorum. git turk bayragini ac, takimini destekle. neden karistiriyorsun filistin bayragini? bu mac sonucta ulkeminizin avrupa'da temsil edildigi bir mac ve kesinlikle irkci ve yobaz insanlarin ofkesini kusup, rahatlayacagi bir platform degil!

    umarim besiktas taraftari firsatcilara goz yummaz ve centilmen bir sekilde ulkesini temsil eden takimini turk bayraklari ve besiktas atkilariyla destekler, zamaninda ulkesini 3 kurusa satanlarin bayragiyla degil..
  • tribün mevzularına dair bilgilerin ekşi sözlükten falan edinilmeyeceğini hatırlatan karşılaşma.
    ayrıca son haftalarda şunu gördük ki, buradan futbol, taraftarlık, tribün vb. mevzulara dair ipe sapa gelir laf çıkma şansı iyice azalmış.
    bu maç da bunu gösteriyor şimdiden.
    gerçek: her zamanki gibi beklersin görürsün. o gün ne olursa olur, birşey olmazsa da olmaz. tribün orası.
  • (bkz: http://img18.imagevenue.com/…dscn2614_123_332lo.jpg)

    15 eylül 2011'e kadar kapalı üst harici öğrenilemeyecek taşı gediğine oturtacak pankartların açılacağı karşılaşma.

    maç fenerbahçe maccabi tel aviv maçı olsaydı açılacak tek yaratıcı(!) pankart belliydi: one minute.. *

    ha bir de süpriz puan kayıplarına tahammülümüz yok.*
  • mavi marmara gemisine çıkıp sivilleri kontrol altına alamadığı için ateş açıp öldüren sonra da türkiye'den özür bile dilemeyen israil'in bu maçta protesto edilmemesi mümkün değildir.
  • her yerde pipisini göstermeye alıştırılmış şımarık velet gibi yıllardır gereksiz yere şişirilen çarşı ve çarşı özentilerinin ucuz kahramanlık yapacağı maçtır. yalnız uyarmakta fayda var yalnızca barışçı gösteri yapmanız yetmez, siyasi krize mahal verecek bir protesto beşiktaş'ın başının çok ağrımasına yetecektir. tabi siz asi çarşı ruhunuzu beşiktaş'tan daha kıymetli görürseniz başka.
  • gitmeyi düşündüğüm fakat hakkında girilen 30a yakın entryde futbolla ilgili tek kelime göremeyip, buna karşın ipe sapa gelmez mide bulandırıcı birsürü zırva okuyunca gitmekten vazgeçmeyi düşündüğüm müsabaka...futbol keşke başka şeylere karıştırılmasa da sadece futbol olsa...
hesabın var mı? giriş yap