• biletleri satisa cikan karsilasma.

    cumartesi 17.00 de oynanacak kombinesi olan varsa 4 bilete talibim.

    stubhub denen serefsizlerin idare masrafi adi altinda bilet basi 18 tl ucret kesmesi de rezaletin onde gideni. havalimanindan mi aliyosunuz ibneler?

    edit: 61.250 tl para cezasina carptirilmis fenerbahce saha kapama yok.
  • seyircisiz oynama cezası verilirse bunun (bkz: ergin ataman) değil, kitle halinde ergin ataman a küfür eden sözde taraftar, özde holiganlar yüzünden olacağı karşılaşma. sen gel deplasman maçında küfür et, sonra da ceza alırsan suçlu küfür ettiğin adam olsun, ne âlâ memleket...
  • serinin 4. maçı. efes 2-1 önde. datome döndü. sloukas geçen maç çok moralsizdi. dış atışlarda inanılmaz kötüydük. fener reaksiyon göstererek yenecek.
  • seride momentumu eline geçiren taraf efes oldu son maçla beraber. fenerbahçe çok daha yorgun bir takım ama efes de yerlilerde hem verim hem sakatlık problemi yaşıyor. sonucunu tahmin etmesi zor ama fenerbahçe'nin kendi evinde iki maç arka arkaya kaybetme ihtimalinin düşük olması ibreyi oraya kaydırıyor.

    yine de bu umudu kaybetmeden izleyeceğim maçtır.

    not: efes pilsenspor
  • fenerbahçe'nin 15+ sayı fark ile kazanacağı, gergin'in tribünleri provoke ederek saha kapama cezası arayacağı bir maç olacaktır. 2 gün önceki maçta fenerbahçe'nin 5/34 üçlük atması yüzyılda bir yaşanacak durumdu. bu maç bu şekilde geçmez, datome'nin de daha fazla süre alabilecek durumda olacağını düşünüyorum. büyük fenerbahçe taraftarı, gergin'in provokasyonlarına kapılmaz ise; bu seri 4-2 yahut maksimum 4-3 olarak fenerbahçe lehine sonuçlanır. sinan erdem'deki 2. maçta büyük şanssızlıklar ve efes lehine fahiş hakem hataları yaşanmasa idi zaten 4-0 bitecekti. bu başlıkta, maç sonu fazla suriyeli yorumu görmeyeceğiz.
  • sonucu bilmem ama salondaki bütün taraftarın kendi kimliklerini maç boyunca ergin ataman'a haykıracaklarını bildiğim maç olacaktır!
    bu sadece spor ama spor
    bu değil!
    yazıklar olsun böyle taraftarlığa, böyle ahlaksızlara!!!
  • fenerbahçemizin 90 - 6? alacağı maçtır. gigi datome'nin verimli oynaması, sloukas'ın yapacağı asistler, en önemlisi de üçlük yüzdemiz. bir önceki maç %16 ile üçlük attığımızı düşünürsek kaybetmemiz normaldi.

    son olarak melih mahmutoğlu... son iki
    maçta 0/17 oynayan, normalde attığı bomboş üçlükleri bile kaçıran adam. sakatlar olmasa bu kadar süre alamaz zaten. bari bunu değerlendir hadi koçum.
  • trtspor yayınlayacak.
  • anadolu efes'in dünyanın en güzel takımına (!) iteleyip geçeceği maç olacaktır . en az 10 sayı fark bekliyorum aşağısı kurtarmaz.
  • ankaranın en sevmediğim yanı. basketbol olarak sadece türk telekom var. neyse orman da çıktı bu sene 1 sene boyunca 2 takımla ilerlicez bakalım
hesabın var mı? giriş yap