• 335 tl ye lost on you dinleyemem ben. kusura bakma lp ciğim ama değmez.
  • 180 tl bilet fiyatı, 21.5 tl hizmet bedeli, 3.5 tl de hızlı bilet ücreti vererek toplamda 205 tl'ye standart biletini alabileceğimiz konser.

    standart biletle bir halt göremem, sahne önü alayım dersek rakamlar sırasıyla 350, 35 ve 3.5 tl; toplam bilet fiyatı ise 388.5 (üç yüz seksen sekiz nokta beş) tl'ye geliyor.

    tam delireceğim, şu anki euro kuruna bölüyorum ve standart biletin 30, sahne önü biletin 58 euro olduğunu görüyor, susuyorum.

    söyleyeceklerim bu kadar.
  • uniq açıkhava'nın seyircilerin otobüs gibi dizilmelerine sebep olan dar alanının yanı sıra, sahnenin iki yanına iki led ekran koyma zahmetine girmeyen organizatör yüzünden arkalardan hiçbir şeyin görünmediği konserdir.
  • kesinlikle muhtesem bi konserdi. isiklandirmalar pek iyi degildi ama lp muhtesemdi. bi daha gelse bi daha giderim. led ekran yok diyen arkadas hakli. ben sahne önünden izledim ve onumde bi kac sira olmasina ragmen kisa boyumdan dolayi problem yasadigim oldu. arka taraftakileri düşünemiyorum. ama lp muhtesemdi. sahnede kullanmadigi bi alan bile yoktu. enerjisi cok yuksekti. muthis mütevazi davrandi. sesi hayretler icinde birakacak kadar gucluydu. ha bir de gitaristi bence cok basarili.*
  • lp harikaydı ama organizasyon berbattı. lost on you biter bitmez , lp daha veda etmeden herkesin koşar adım çıkmaya başlaması!!! evet dinleyici de berbattı. son olarak keşke too much ve suspicion ı da söyleseydi, içimde kaldı.
hesabın var mı? giriş yap