• bugün habertürk köşe yazarının dinlediğini söylediği kayıtla birlikte kesinleşmiş olay. veyis ateşin de ortadan kaybolmasıyla birlikte bütün taşlar yerine oturmuş durumda.

    süleyman soylu belirli insanlardan yüksek miktarlarda rüşvet almak karşılığında devletin adaletini "satıyor".

    hala görevde olması utançtır. türk devletine yakışmaz. acilen görevden alınıp yargıya teslim edilmesi gerekiyor.

    ses kaynağı: https://www.youtube.com/watch?v=n4x9l1jxzic

    edit: kaynak soran arkadaşlar var. köşe yazısı zaten şuan bütün medyada yayılmış durumda. ses kaydı gelince buraya ekleyeceğim. bir iki gün veriyorum kaydın çıkmasına
  • hamdolsun bahsi bile gecmeyecek
  • akp düzeninde patlayan bir diğer kanalizasyon borusunun ortaya çıkardığıdır.
  • hamdolsun paralar pkkya gitmemiş.

    kurucu değil bildirici tescildir.
  • adaletin o topuzu bu topraklarda garibana, suçsuza girer. hırsızı, arsızı, vatan hainini ödüllendirir. bunları yazdığımız için seni beni göz altına alırlar, onlar kamera karşısında arsız arsız seni beni hain ilan ederler.
  • utanmaz herifin açıklaması bakalim ne olacak . malum öyle yaratıcı açıklama yapıyorlar ki ben kendimi suçlu hissediyorum neredeyse . o botokslu yüzünü hiç sevmemiştim zaten veysi
  • elle tutulur, gözle görülür kanıtların beklendiği, tam olmamış tescildir.

    ayrıca türk devleti diye bir olgu, kurum, kavram (ne diyorsanız artık) yoktur. devlet aklı diye de bir şey yoktur. varsa varsa parti devleti vardır türkiye'de.

    t.c. sınırları içerisinde sistem, strateji, müzakere, istişare geleneği olmadığından kurumsal manada bir devlet varlığından ve herkesin saçma sapan kullana durduğu o "devlet aklı"nın varlığından bahsetmek abesle iştigaldir. bunlar hayali şeylerdir, umuttur, "keşke olsa"dır ama gerçek değildir.

    ister kabul edin ister etmeyin, ister sevin ister nefret edin türkiye son yirmi senedir; halkı hindistan'dan hallice yaşayan, örgütsel/kurumsal anlamda da bir kabile devletine evrilmiştir. bir vatandaş olarak benim hissettiğim, yaşadıklarımızdan ve anladıklarımdan bana ulaşabilen devlet imajı budur kardeşim. isteyen istediğini düşünmekte serbest.

    neyse esas konu bu değildi ama "devlet devlet" denilince tutamıyorum kendimi.
  • muhtemelen bu işi olayı yapanlar değil de konuşanların yargılanacağı bir süreç olacak.
  • uyuşturucu ile çatır çutur mücadele ediyoruz,
    ohh ohh paralar pkk'ya gitmiyor,

    yalnız parası olan yırtıyormuş,
  • artık barajın yıkılmak üzere olduğunun göstergesidir. sedat peker'in yaptığı fitili ateşlemekti. şimdi bütün akp'lilerin birbirini nasıl satacağına şahit olacağız. sizi bilmem ama ben keyifle izliyorum. devlet batmış bitmiş çok da önemli değil şu saatten sonra. çünkü yenisi ve daha güzeli kurulur. bırakalım da çıksın bütün pislikler ki 100. yılımıza temiz girelim. çünkü devletin çürümemiş hiçbir yeri kalmadı. bu çürümüşlükten kurtulmak için her şeyin açığa çıkması şart ki kim leş kim değil bilelim.
hesabın var mı? giriş yap