• (bkz: tamam)
  • motif dediğin bir minyatür icraat dediğin türkiye cumhuriyeti eklenmesi . aslına dönmüş desenize.
  • gören de tarihi eser değeri olan minyatür falan sanır. bildiğin fayans döşer gibi minyatür yapıştırmışlar belediye yönetimi de bunu kaldırmış.

    ayrıca belediye sarayı yazısı yerini t.c. bilecik belediyesi’ne bırakmış.

    belediye sarayı nedir ayrıca. adliye sarayı eyvallah da.
  • bilecik belediye sarayı yerine türkiye cumhuriyeti bilecik belediyesi yazılması zorlarına gitmiştir.
  • olması gereken yapılmıştır. yok hükmünde haberdir. geçiniz.
  • belediye binası üzerindeki "bilecik belediye sarayı" ibaresini "t.c. bilecik belediyesi" olarak değiştirmek mi ecdada saygısızlık? çiçeği burnunda başkan bu konu hakkında "sarayda oturmaya değil halka hizmet etmeye geldik" demiş, gayet de güzel demiş bence.

    osmanlı motifleri, minyatürleri meselesi de komiklikten öteye geçmiyor. belediye binası içerisinde bulunan bir minyatür replikası kaldırılmış. sanki osmanlı döneminden kalma bir eserin kazınıyor olması gibi başlık açmak ve haber yapmak art niyet sadece. ecdada, minyatüre, tarihe bu kadar saygılıysanız restorasyon adı altında yandaş firmalara peşkeş çekilen yapıları ya da zengin düğünü için içine kış bahçesi yapılan eserleri de konuşalım.
  • belediye için küçük cumhuriyeti için büyük bir harekettir.
  • başlığa bakacak olursak iyelik eklerini kaldırmak olmuştur*
  • içeriği okunduğunda %100 doğru olan icraatler içeren haberdir.

    okumak mı dedim? unuttum, siz okumazsınız. yinede şuraya bırakalım haber içeriğini.

    bilecik belediye başkanı semih şahin,
    “bilecik belediyesi, halkın belediyesidir. saray haline getiri(lerek halktan kopuk bir belediye; halkına gerçek hizmet veremez, kendisine hizmet verir. biz belediyeyi halka açıyoruz ve halkın belediyesi yapacağız. bu bir simge olsa da bütün hizmetlerimizde bunu herkes görecek. bilecik halkı kendi belediyesi olarak benimseyecek. bilecik’i halkımızla birlikte daha güzel bir hale getireceğiz. bunun bir simgesi olarak da belediyemizdeki saray ismini kaldırıp türkiye cumhuriyeti’nin belediyesi olarak değiştiriyoruz. bu belediye, sadece ismiyle değil her şeyiyle türkiye cumhuriyeti’nin, bilecik’in belediyesi olacaktır.”
    ifadelerine yer verdi. (metin, ilgili haber sitesinden alıntıdır)
hesabın var mı? giriş yap