• üzerinden 4 ay geçti ama tantanası bitmedi. dön dolaş aynı pilav kaynıyor ve sokaktaki adam - hani şu hans falladanın vaktiyle küçük adam ne oldu sana diye sorduğu- bu tantanayı pek sallamıyor.

    çünkü darbe sistemi ele geçirmek ve ele almak için yapılır eğer başarısız olursa mümkün mertebe sistemi bozmak için yapılır.

    darbeyi yapanlar ortadan çekildi, darbeyi yaşayanlar unutmaya başladı ve normal hayatına geri döndü ama bir takım odaklar ne yazık ki işte şöyle oldu böyle oldu falan fıstık diye yarayı kaşıdıkça kaşıyor.

    yaranın iyileşmesine değil izin vermek daha da beter olmasına sebebiyet veriliyor. bunun hakkında binlerce örnek verebilirim ama gerek yok.

    kaşınan yara iyileşmez tersine daha beter olur kangren olur. ekonomi olarak zaten dibe vurmuşun sıcak para kaçmış bankalar kredileri azaltıkça azaltmış piyasa şapa oturmuş tedbirler alınması gerekirken 15 temmuz 15 temmuz diye şarkılar söylenmekte.

    başka bir sıkıntı mı yok? başka iftihar vesilesi mi yok? herhalde yok.

    mesela trrt'yi eskiden izlemezdim yavan gelirdi. trt 2 yeter artardı bile. şimdilerdeyse ana haber bültenini açmamla kapatmam bir oluyor. o yavan trt yi bile özleyecek raddeye geldim.

    umarım bu silsile azalarak biter ama biteceğe hiç benzemiyor.
  • kaşımayın ki akp'nin tiyatrosu ortaya çıkmasındır.
  • hala tiyatro diyebilecek orospu çocuklarıyla dolu ortalık
  • dizginler akp nin elinde oldugu icin istedigi gibi at kosturmaktadir. o yuzden nasil ve kimler tarafindan tezgahlandigi asla bilinemeyecektir. sadece, akp icin magduriyet yaratmak ve muhalifleri magdur etmek amacindan baska birsey yoktur.
hesabın var mı? giriş yap