• su pompali tufege tabanca kabzeyi zamaninda alamamistim yasal degil diye. ozel izinin olmadan vermiyorlar.

    masallah benden baska herkeste var. egitimsiz kacak bir amele olmak gerekiyor bunu almak icin sanirim. sonra 15 yasindaki cocugu sokakta vuruyor bu yavsaklar iste. kanunlara uymayan serefsizler istedigi herseyi elde edebiliyorken, kitabina gore is yapan kanunlara uyan ben, ozel iznim olmadigi icin bu kabzeyi alamamistim..

    edit; ozelden salak salak bu videoya bakip silah alamadin diye mi uzuluyorsun diyip ne demek istedigimi anlayamayan kekolar icin yaziyorum; "kabzeyi bana vermediler :(" mi diyorum burda yoksa bu silah islerinin nasil kolayca yasadisi olarak elde edildiginden mi bahsediyorum ?
  • bireysel silahlanmayı savunan arkadaşlara gösterilmesi gereken haber.

    ruhsatsız silah taşımak yasakken ve ulaşılması zorken dahi bir insanın pompalı tüfekle sokağın ortasında aniden vurulduğunu düşünün.

    bu ülkede ne ruh hastaları var lan. bir de şahsi silahın taşınmasının serbest olduğunu düşünün aq. herkes birbirinin kafasını uçurur yemin ederim. kanıtı da bu haber.
  • çok yakın zamanda 17 yaşında 2 çocuk sokak ortasında "ne baktın?" kavgasında 2 çocuğu olan ve karısı hamile bir adamı 3 kurşunla göğsünden vurarak öldürdü yaşadığım yerde.

    bu çocuklar bu olaya kadar yaklaşık 20 tane silahlı olaya karışıp kovboyculuk oynar gibi takılan kişilerdi.
    yerel medyaya "tartıştığı kişiyi öldürdü." olarak geçti.

    bilemiyorum altan kime ne diyeceğimi, kime üzülüp kime kızacağımı bilemiyorum.
  • şu videoda en çok sevindiğim şey pompalı tüfek olmasına rağmen hedefin yanındakiler olmaması. cidden büyük şans yanındakilerin bok yoluna gitmemesi.
  • katil adam değil 15 yaşında bir çocuktur.
  • gerçekten korkunç olay artık internet üzerinden instagram sayfalarından silah alınabiliyor ve maalesef dizilerimiz de bu yolda çok kötü örnek oluyor. geçen gün evimizin önünde ki parkta geceni bir yarısı yüksek sesle şarkı söyleyenleri uyaran adamın evinin camına ateş etti şerefsizler kısacası çok basit bir sebep bile bu olayı doğurmuş olabilir.

    edit: iyi örnek iması yanlış anlaşılmaması için değiştirildi. teşekkürler @hopeless
  • izlerken kanım dondu. pompalı tüfekle sokakta gezilmesi de çok tuhaf.

    edit: internetten 350 liraya taksitle pompalı tüfek almak nedir lan? ben lig maçı izlerken siteler banlanıyor ama ruhsatsız silah satan siteler cayır cayır satış yapıyor belli ki.
  • öldüren de 15 yaşındaymış...
    15 yaşında insan ne yaptığını en az 30 yaşındaki insan kadar bilir ve çok ağır şekilde cezalandırılmalıdır... 18 yaş altındakilere şiddet suçlarında ayrıcalık tanırsanız bunlar çok rahat suç işler, bedelini sizler, yakınlarınız, sevdikleriniz ödersiniz.. 15-16 yaşında bir erkek yetişkin bir kadına rahatlıkla güç yettirir... 15-16 yaşında delikanlıya "çocuk" derseniz, onun suçlarını "küçültürseniz", bütün toplum bundan çeker... kenar mahallede büyümüş biri olarak insanların 13-14 yaşında bile ne kadar kötü ve zarar verme kapasitelerinin ne kadar yüksek olabileceğini çok yakından bilirim.. sırça köşklerinizden kafalarınızı çıkarın da biraz gerçek dünyayı tanıyın...
  • bu yaşlardaki cinayetlerde, çocuk kadar çocugun anne babası da suçludur efendim.

    çocugunun sigara içtiğini belki anlayamazsın (ki bu da ihmalkarlık) ama silah aldıgını anlayabilirsin.
  • omuz attı diye 15 yaşında bir çocuk başka çocuğu acımadan vuruyor.
    memleketi bu hale getirenlerin allah belasını versin. senelerdir bu ülkenin gençlerini aptal mafya dizileri ile aptal aşk dizileri ile bu hale getirdiler.
    hepsi planlı bu işlerin. düzeni, güzel olan her şeyi bozmaya yemin etmiş insanlar yönetiyor bu ülkeyi.
    işin en kötü kısmı da bu olan olaylar daha en kötünün başlangıcı olması.
hesabın var mı? giriş yap