• levent nazifoğlu beyaz tv'de konuştuğu gibi konuşunca ortalık karıştı. kendisine "terbiyesizlik yapma" diye laf atan yönetim kurulu üyesine "sen terbiyesizlik yapma heyt hüyt" şeklinde cevap verince ortam fena bi duruma geldi.
    levent nazifoğlu; belki iyi niyetlisin, çok doğru bir adamsın ama kusura kalma sen de, istifa ettiğin yönetim de, galatasaray'a yakışmıyorsunuz.
  • levent nazifoglu'nun uslubu galatasaray gibi kendini elit seviyede konumlandirmis bir kulube yakismiyor.

    ama bu kurulda yaptigi maddi sorun tespitlerine itiraz edebilecek bir yonetim kurulu uyesi de yoktur sanmiyorum.

    dursun ozbek'in bonservislerle ve ucretlerle ilgili soyledigi yalanlarin hepsini catir catir curuttu iste adam.

    ha zaten kendisi de bu problemin parcasi oldu mu gecen sene? evet oldu. ama bu, soylediklerinin gercekligini degistirmiyor.

    bakalim bu konusmalara dursun bey nasil cevap verecek? bence sadece olayi nazifoglu'nun uslubuna baglayip isin esas kismina hic girmeden devam edecek. bekleyip gorelim.

    edit: hahaha adam "cok kabasiniz helga :(" diyip kosarak kacti kursuden. 0 cevap. tahmin etmesi o kadar kolaydi ki.
  • ibra olayı var mı bilmiyorum, bilgisi olanlardan bilgi talep ederim.
  • bildiğimiz altın günüymüş, herhangi bir somut karar fln çıkmayacak olan altın günü.
  • bir adet 'elestiri geldiginde salondan kacmaya calisan sozde baskan' barindiran toplanti.

    galatasaray'in paralariyla trabzon'u, osmanlispor'u, kasimpasa'yi gonullemeye benzemiyor hesap vermek degil mi dursun bey?

    terkedemeyince de ortaligi karistirmak icin kavga cikarmis. bu ne yuzsuzluktur...
  • kavga çıktı lan bağırın ulan en büyük beşiktaş diye.

    10 dakika ara verdiler ama daha da uzar gibi.
  • rezalet bir kurul olmuştur.
    biri çıkar 30 yıldır ekonominin içindeyim der ama daha milyon ile milyarı ayırt edemez.
    aynı üye yeni transferlere 5 yıl için 200 küsür milyon euro verileceğini söyler. halbulki hesap edilirse bonservis dahil 110-120 milyon euro olduğu açıktır.
    bir başkası çıkar alınan oyuncuların hepsi 32-33 yaşında der. adam divan kurulu üyesi ama 10 yaşındaki çocuk kadar bilgisi yok futbol şubesi hakkında. alınan oyuncuların doğum tarihleri 85-86-87-88-89-90-90 hepsine 32-33 diyen adamın matematik hocasını merak etmekteyim.
    bir başkası çıkar sao paulo başkanı maicon'u sattığı için zil takıp oynadı, 2 milyon kar ettiler der. halbuki maicon porto'dan sao'ya 12 milyon euro'ya gitmiştir, bize ise bonus 1 milyon dahil 8 milyon euro'ya gelmiştir. yani sao paulo kısa bir süre içerisinde 4 milyon euro zarar etmiştir.

    bunlar benim seyrettiğim kısımdan facia açıklamalar. üzüldüğüm tek bir nokta var, bu insanlar futbolu bilmedikleri gibi, ekonomiden ve yöneticilikten de hiç mi hiç anlamıyorlar. dursun özbek'e ölümüne yükleniyoruz fakat içinde bulunduğu camia da çok tehlikeli.
hesabın var mı? giriş yap