• 3 yıldız kullananların 5 yıldız kapsamındaki 29 şampiyonluğu hedef verdiği durum. note 2 den note 13 e geçmek gibi.
  • kanarya değil miydi bunlar seviye atlayıp "aç tavuk" statüsüne zıplamışlar.
    hadi abicim darı ambarı az ötede, hadi...
  • ya aga tamam en büyük sizsiniz. verin şunlara 20 yıldız rahatlasınlar, aq yerinde bizi de salsınlar ya
  • daha ne kadar alçalacaksınız çok merak ediyorum sevgili fenerbahçe.

    vallahi ağlayan emoji paylaşımından beri ağlayan siz oldunuz. yine olacaksınız.
  • fenerbahçe'nin bu akılalmaz 29 şampiyonluk fetişi sonunda kabul edilecektir ama ne zaman biliyor musunuz? galatasaray 27. veya 28. şampiyonluk kupasını aldığında...
  • sahada kazanamayanların masa başında kazanmaya yönelik algı operasyonu hız kesmeden devam ediyor. 28 şampiyonlukları var ama sattıkları formada 3 yıldız var. koysanıza 5 yıldız, yemiyor mu?

    iddia ettikleri şampiyonlukların geçerliliği yok, o yüzden resmi başvuru bile yapamıyorlar ama lafa geldi mi hedef 29 oluyor. keriz silkelemeye devam. :)

    lütfen bu kafayla devam edin, siz 30 olmadan galatasaray 30 olur bu kafayla devam ederseniz, o zaman ne uydurulacak acaba çok merak ediyorum. acun kupası, koç kupası falan eklersiniz herhalde.

    işlerine geldi mi ne kupa ne şampiyonluk büyüklüğü derler, şampiyonlukta fark yiyince bu şekilde maskara olurlar. ibretlik bir camia.
  • bir fenerbahceli olarak 29 demeselerdi iyi olurdu diye dusunuyorum. cunku henuz resmi olarak eski donem sampiyonluklari kabul edilmedi. 29. olarak kabul ediyorsak kendilerini sampiyon sanan trabzonsporlulardan ne farkimiz kalir?

    diger yandan eziklikle alakasi olmayan durumdur. yeni sezon baslangici icin guzel bir video paylasilmistir. ota boka eziklik, sikeci gibi salak salak yaftalamalar artik biktirdi.
  • şimdi 19 tane şampiyonluk , ekle ordan 12 tane tsyd kupası , ekle ordan 2 tane cuma ligi yayla cup , ekle 7 tane de donanma kupası topla bakiim ne etti 40 ! bu da fb nin şampuanlık sayısıdır
  • opta golü 90'a atmış.

    "şampiyonluk sayıları 19-19 berabere iken dördüncü yıldızı kovalayan fenerbahçe, şampiyonluk sayıları 22-19 olunca "hedef 29" paylaşımlarına başlamış. acziyet."

    https://twitter.com/…rol/status/1151786682708058112
hesabın var mı? giriş yap