• kardeş olmayan, hiç kardeş olmamış, asla kardeş olmayacak iki takımın maçıdır.
    trabzonsporumuzun ne şartta olursa olsun kazanması gereken müsabakadır.
    istanbulun yahut başka şehirlerin takımlarına olan nefreti trabzonspora sevgisinden fazla olan insanların(!) kardeşlik edebiyatı taraftarımızın çok büyük bir bölümünün hiçbir yerinde değildir.
    hiç iddiamız kalmasa da kazanmamız gereken maçtır.
    bize ne başkalarının şampiyonluk yarışından ?
  • beşiktaş'ın ligin ilk yarısını hangi sırada bitireceğini belirleyecek önemli maçlardan biridir.

    kardeş takım ne amk, hiç sevmem böyle gereksiz kavramları.
    ankaragücü-bursaspor takımlarını görüyoruz.

    kardeş mardeş olmayın, insan olun, rakibe saygı duyun, canına malına kast etmeyin yeter.
  • mutlaka ve mutlaka trabzonspor'u yenmemiz gereken maç.
  • kardeşlik lafı eleştirilmiş ama bunu biraz genişletmek lazım. şu maçı trabzonsporum güzel oynayarak kazansa eminim ki beşiktaş taraftarı takımımı alkışlar ve hakkını verir. bunu nadir takım taraftarı yapar o yüzden beşiktaş’ı sever ve taraftarını takdir ederiz.

    maçta elbette gerginlik olacaktır ama sahada olan sahada kalmalıdır. kkgak‘in de dediği gibi “iyi oynayan kazansın, iyi oynayan trabzonsporum olsun.”
  • trabzonspor taraftarı ve futbolcularına allah şimdiden sabır versin.
  • seyir zevki yüksek bir maç olacağı kanısındayım. iki takımın son haftalardaki oyunlarına baktığımızda trabzonsporun kazanma açısından çok az daha önde olduğu düşüncesindeyim. ancak bir futbol müsabakasında en önemli faktörler taraftar desteği ve günlük futbol şansı. bu maçta taraftar desteği beşiktaştan yana olacak. inşallah futbol şansı trabzonspordan yana olur.

    oyna dik oyna.

    normal şart editi: trabzonun daha önce normal, anormal her türlü şartta yendiği, yenebildiği bir takımla yapacağı maç. komiklik yapmayın.
  • trabzonspor'umun zorlansa da kazanacağını düşündüğüm maç.

    perşembe akşamı maç yapıp lige yorgun dönecek, kadro dengesi feci bozulmuş, oyuncuları moralsiz, dahası kadrosu iyice yaşlanmış ve biraz da doymuş bir beşiktaş karşısında mutlak favori başarıya aç bir takım gibi oynayan trabzonspor, ama böyle maçlarda asla mutlak favori olmadığını da yıllar önce öğrendim bir futbolsever olarak.

    neticede çocukluğumun kahramanı şenol hoca da ligden kopmak istemeyecek ve beşiktaş adına tüm kozlarını sahaya sürecek, dahası inönü'de seyirci desteğini ne olursa olsun arkasına alacak ev sahibi beşiktaş ama yine de ünal karaman ile iyi bir hava yakalamış, geçirdiği sıkıntılı süreç sonrası üçte üç yapmış, oynadığı futbolla keyif veren trabzonspor olarak bu maçı da kazanıp yolumuza devam edeceğimizi düşünüyorum. zorlanma dediğim de oyun olarak değil, gol yollarında zorlanır ama en nihayet golü bulur 1-0 veya 2-1 alırız maçı.

    ve öncesinde avrupa kupası maçında malmö'ye karşı beşiktaş'a uefa liginde gruptan çıkma yolunda başarılar diliyorum. kardeşlik filan yok, ama avrupa kupalarında da başarısızlıklarını isteyecek veya rakipleri olan diğer ülke takımlarını destekleyecek kadar düşman da değiliz çok şükür.
  • uzun süredir trabzonspor maçlarına psikolojik olarak üstün girerdik fakat artık bu üstünlük trabzonspor'da deplasman maçı olmasaydı kesinlikle trabzonspor derdim.

    iyi ya da kötü farketmeden beşiktaş taraftarı, takım ev sahibi olduğunda itici güç olmaya devam ediyor. sanırım bu sene havlu atmamamızın da tek sebebi budur.
    maçın berabere biteceğini düşünüyorum bu sene ilk ikiye gireceğimizi düşenemediğim için trabzonspor'un bizi yenmesine de üzülürüm dersem yalan söylemiş olurum.

    bu sene umarım onların senesi olur çünkü bunu oynayan takım ve oynatan taraftar olarak hak ediyorlar.
  • o değil de beşiktaş taraftarının jose sosa'ya tepkisini çok merak etmekteyim. düşün bir tarafta oğuzhan gibi bir vitaminsiz, bir tarafta ise uzak ara türkiye liginin en iyi yabancısı.
    çek fişi sosa baba.
  • beşiktaş,trabzonspor u yenecek ve trabzonspor un şampiyonluk hayalleri sona erecek
hesabın var mı? giriş yap