• çok tempolu, izlemesi zevk veren maç. yarmolenko ne gol attı bee derken, dengesiz theo walcott'un az daha van basten golü attığı maç olacaktı. kısmet...
  • everton tarafından nefis bir premier lig golü atılan maç.
  • everton'ın golünde cenk tosun bir izleyin allah aşkına.verilen 3 yan pasta da ofsayt pozisyonunda bekliyor,atılan ortada da top kendisine gelse yine ofsayt.
    konsantrasyon eksikliği mi beyinsizlik mi karar veremedim
  • cenk bu defansa ilk yarıda bomboş bir kafa vuruşu ve karşı karşıya pozisyon kaçırdı. spikerler kendisine ödenen bonservisten ve uyum sağlayamamasından bahsediyorlar. ingiliz kulüpleri türkiye'den getirecekleri herhangi bir şeyin*** kelek çıkmama ihtimalinin %1'den az olduğunu fark edene kadar bir kaç kitleme operasyonu daha yapsak iyi olacak. cenk tosun formsuzlukla açıklanmayacak kadar kötü oynuyor. hatta içinde bulunduğu durum kötü oynamak da değil, sanki o seviyeye ait değil gibi hareketler yapıyor. gylfi sigurdsson'a atmadığı pasta bir kaç saniyeliğine sanki premier league maçı değil de, halısaha maçı izliyor gibi oldum. bizim ligimizde 2 küfür eder geçerler ama ingiltere'de böyle şeyler çok çabuk dikkat çeker. west ham united bence andriy yarmolenko'yu 20 milyon euro'ya çok iyi kapatmış. borussia dortmund'da niye tutmadığını anlamadığım bu adam premier league'e oldukça hazır gözüküyor.
  • everton menajeri marco silva, maçın 43. dakikasında morgan schneiderlin'i oyundan alarak yerine bernard'ı soktu. ilk yarının bitmesine bu kadar kısa bir süre kalmışken bir oyuncu değişikliği yapılmaz genelde. en azından sakatlık hariç böyle bir hamle absürd karşılanır. nasılsa birkaç dakika sonra ilk yarı sona erecektir.

    ancak silva'nın bu olağandışı tercihi, meyvesini anında verdi. ilk yarının bitimine saniyeler kala orta sahadaki set hücumunu çok akılcı yöneten bernard, everton'un soyunma odasına tek farkla mağlup girmesine yardımcı oldu.

    basketbolda bile bir değişikliğin böylesi çabuk etki ettiğine rastlanmamıştır.
  • arnautovic'in golüyle 1-3 olan maç.

    https://streamja.com/jml7
  • ikinci yarıda cenkin ayağına ilk kez top 65. dakikada değdi. o da savunmaya çarpıp. fener forveti misin mübarek bu nası silik bi oyun
  • kalan dakikalarda ekstrem bir değişiklik olmaz ise üzülerek söylüyorumki cenk tosun kredisini tüketmiş ve everton kariyeri sona ermiştir.

    edit: an itibariyle oyundan alınmıştır.
  • soylemistik ama fanatiklikten kor olmus turk taraftarina laf anlatamazsin ki :

    (bkz: #80625250)
hesabın var mı? giriş yap