• bu ortamda ne yapsam, rapor mu alsam diye düşündüren. rapor alsam nereye kadar alacağım. bugün rakip şirketler home office kararı vermişken, biz haftada bir gün home office yaparak mücadele edeceğiz. çalışana sıfır değer veren bir şirkette çalıştığımı öğrendim. şu korona belası bir gitsin, ilk işim iş değiştirmek olacak...

    edit: dm mesajlarına yetişemiyorum çok sayıda mesaj gelmiş. şirket bilgisi paylaşamıyorum afişe olmamak için, ama yalnız değilmişim. herkesin geç kalınmadan gerekli adımları atması dileğiyle...
  • italya nın yolundan gidiyoruz hem devlet olarak hem halk olarak.
    evet devletimiz akıllıca bir dizi önemli önlemler aldı fakat daha sert ve keskin önlemler alınması gerektiğini düşünüyorum.
    halk zaten kendi başına gelmeden akıllanmaz.

    allah yardımcımız olsun

    edit:imla ve kelime değişikliği
  • mecbur gideceksin adam gel diyor :( sabah girişte ateşte olcuyorlar. bı termal kameramiz eksik.
  • kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum ..ama yakındır bence işe de gitmeyiz bir süre sonra.
    caddeler sokaklar bomboş trafik yok gitgide hayat duruyor..insan üzülüyor, bir an önce bu bataktan da çıkarız umarım
  • otobüste tramvayda öksürsen aksıran insanlardan kaçıyorum an itibari ile.
  • son ana kadar mailleri kontrol ettim çünkü cuma günü evden çalışma için bir takım hazırlıklar yapılmıştı fakat şu anda toplu taşımada gidiyorum bakalım. dışarıda gördüğüm kadarıyla otobüsler tenha ama gidiyorum hayırlı olsun. umarım yurt dışındaki olumsuz örnekleri görüp daha fazla önlem alabiliriz
  • ya ben ne yapayım? dış hatlar gelişte çalışıyoruz, her gelen virüse kollarımızı açmış bekliyoruz...
  • devlet memuru olunca el mahkum gidiyoruz ama özel sektör olsam sokarım işine der gitmezdim.

    aradaki farkı soranlar ve nah edersin diyenler için edit : nitelikli bir özel sektör calisaniysan gerektiğinde işyerine resti çekersin çok gerekirse istifayı basarsın nitelikli personel işsiz kalmaz.

    bu yazıdan da memurların niteliksiz olduğu için istifa edemediği anlamını çıkaran beyin fukaralari olmuş onlara memurluktan neden vazgecilemedigini cok basit 2 madde ile açıklayayım.

    haftasonu tatili, yıllık izin, akşam 5 paydos.

    özel sektörde haftasonu çalış akşam en erken çıkanı 6 da çıkar yıllık izni kullanirken problem yaşar tüm bunlardan muaf olan devlet memuru da tabi ki istifa edemez ya da ederken 40 bin kere düşünür.
  • bize bir şey olmuyor, efsunluymuşuz biz.
  • biraz önce eşimi işe uğurladım. adliyede çalışıyor. bence en pis yerlerden biri. evde bebeğimiz ve orta yaşta annemiz var. endişeliyiz. çok mu zordu birkaç hafta her şeyi durdursak. bu ülkede bayram tatili olduğunda hiç bir sıkıntı çıkmıyor 9-10 gün. o kadar tatil bile kurtarıcı olurdu.

    edit:imla
hesabın var mı? giriş yap