• bir hafta önce öcalana avukat, dün selahattin demirtaş'a beraat, sonra öcalana sayın diyen akpli sabah yazarı derken büyük bomba adalet bakanından geldi:
    "öcalan'ın avukatlarıyla görüşme yasağına ilişkin kararlar kaldırıldı ve görüşme imkanı getirildi."

    neler oluyor arka sokaklarda? chp pkk ile işbirliği yapıyor diyordunuz düne kadar.
    nedir bu haller? ülkücüler siz ne diyorsunuz bu hususta? peki ya siz akpliler?
    nedir bu telaşlı halleriniz? öcalan sevimli mi gelmeye başladı artık sizlere?
    ardı ardına öcalan lehine haberler geliyor sizin taraftan.
    sence de biraz hızlı gitmiyor muyuz bebeğim?

    herkes bu videoyu iyi izlesin
    eğer ki şu çocuğunun gözünden akan yaşın hesabını sana sormazsak, bu ülke hepimize cehennem olsun.

    haber linki
  • ortamlarda, “millet ittifakı terörist” dersiniz.
    aktroll’leri sevgi kelebeğine dönüştürüp, insan hakları savunucu yapacak haber.
  • bu ülke hepimize cehennem olsun diyorsun da zaten cehennem değil mi?

    tanım: bebek katili, teröristin yine oy için milliyetçilik ayaklarımın altındadır diyenler tarafından göklere çıkarılması olayıdır.
  • devlet bahçeli bunu beğendi.
  • patron çıldırdı, zararına satışlar.

    şaşırtmayan açıklamadır.
  • bokum gibi siyaset..
    millet aç, geçim derdinde,
    ve sizin gittiğiniz yol, yol değil..
  • seçim yatırımından başka bir şey değildir. 24 haziranda tekrar yasaklarlar

    chpkk diye saldıran aktroller, buna da doğru karar diyecektir. ne de olsa, kürtler akp ye verince kürt kardeşim, chp oy verince terörist-pkk
  • akp nin bu hamleyi kürt oylarının bir kısmını istanbul bel.başk. seçiminde kendi tarafına çekmek için yaptığı aşikardır. benzer adımlar ilerleyen günlerde de gelecektir burada asıl mesele bahçeli dir... acaba kendisine bu süreçte susması için ne teklif etmişlerdir ?
  • yıllarca mitinglerde muhalefete terörist diyip durdunuz. bir seçim için yıllar sonra apo'yu konuşturmaya başladınız. akpkk ve mhpkk olmuyor musunuz artık? yine mi terörist muhalefet?
  • arkadaş bu ülkenin çomarı da çomar, muhalifi de çomar. biri birine terörist deyince kimse terörist olmuyor. algı bunlar anacım algı.

    - hdp chp'ye oy verince istediği kadar terörist desinler, götleri yiyorsa kapatma davası açtırırlar kapatırlar hdp'yi madem ki terörist.

    -ne yapmış olursa olsun, bir adli mahkumun da hakları var evet bu bebek katili öcalan da olsa bu böyle. zamanında idam etme gibi bir şans varken yapılmadıysa, hoşuna gitse de gitmese de ona normal bir adli mahkum gibi davranmak gerekiyor. tecrit başından beri saçma zaten, öcalan'ın hakkıdır dolayısıyla avukatlarıyla görüşmek.

    -bu amına koduğumun çomarları laf yapacak diye doğru bildiğimiz şeyleri söylemekten korkmamıza gerek yok arkadaşlar. hdp'li = terörist diye bir şey yok. kürt = terörist diye bir şey yok. esas teröristler aramızda, 24 haziran akşamı makineli tüfeklerle havaya ateş açtılar. sahi, o silahları nerden buldular?
hesabın var mı? giriş yap