• bugünkü idmanda çıktığı ve tekme tokat dovüşe vardığı söylenen kavga.
    [http://www.sporx.com/…da-kavga-cikti-sxhbq379969sxq http://www.sporx.com/…da-kavga-cikti-sxhbq379969sxq]

    futbolda gayet olağan bir şey fakat benim dikkatimi çeken, türkiye'deki gerontokratik anlayışın burada da kendini göstermesi:
    "[barışma sürecinde] veli kavlak elini uzattı, uğur boral ise yumruk sallayıp 'önce büyüklerine saygılı davranmayı öğren' dedi".

    büyüğüm, özrünü kabul etmem, ağzına da sıçsam haklıyım. oldu canım. bundan böyle ben de veli kavlak'ın askeriyim asgsaassgdaaa.
  • takım içinde olur öyle şeyler şeklinde izah edilecektir. paniğe gerek yok.
  • "uğur boral beşiktaşa ne zaman geldi lan?" sorusunu akıllara getiren olay.

    not: galatasaraylıyım.
  • uğur boral sakat değil miydi lan sorusunu da akla getirir.
  • başka takımda olsa haberini bile okuyamayacağımız sıradan bir olay olduğunu düşünüyorum. tekme tokat birbirlerine dalmışlar. yok (bkz: ebesinin amı ali sami). silah da çekmişler mi bari!

    fenerbahçe maçı öncesi yusuf yusuf bekleyen galatasaray lobisinin görev başında olduğunu gördüğümüz haber.

    ey cincon! (bkz: korkma titre)
  • tamamen asparagas bir haberdir böyle birşey olmamıştır . hayretler içinde kaldım görünce özellikle veli elini uzatmışda uğur boral yumruğunu sıkmışta sikeyhim yalanınız .

    kesinlikle yalan haberdir kimse inanmasın bu habere yönetimden de açıklama gelir .
  • önem derecesi yüksek bir derbi öncesi yapılmış kasıtlı ve art niyetli bir haber gibi duran olay. takım içinde arkadaşlığın ve iletişimin bu kadar yoğun olduğu bir sezonda hiç yoktan çıkan güya böyle bir olay sene içinde örneğini çokça gördüğümüz malum medya kuruluşlarının kötü niyetli haberlerine benziyor.
  • cincon lobisinin ne kadar pislik olduğunu bilmeyen cinconlu taraftarların olduğunu görmemizi sağlayan olay.

    (bkz: yav he he)
  • daha bu sezon gerçekleşen melo ile gökhan zan'ın karşılıklı atışmalarını 2 gün manşetinde taşıyan ntvspor gerçeği varken, gelip de "başka takımda olsa konuşulmaz!" diyen iki yüzlüleri ortaya dökmüş, gayet sıradan bir olay.

    bu adamlar futbol oynuyor, kitap okumuyor. kalp 180'le çarpıyor, adrenalin üst seviyede. zaten eğitim seviyeleri o kadar yüksek değil. sağduyu ile hareket etmelerini beklemek iyimserlik olacaktır. ara sıra her takımda olur kavga. mesele bunlara mal bulmuş mağribi gibi atlayanlarda.

    zaten şu yukarıda "cincon lobisi, bırak peşimizi!!" diye ağlayanlar, bu gibi haberler gs'de çıktığında ellerini yemeğe konmuş sinek gibi ilk ovalayanlar.

    takım içi kavgadır / tartışmadır / sürtüşmedir, diğer takımdakilere bok yemek düşer. kendi kendilerine çözerler, çözemezlerse de banane lan, onların sorunu...
  • sitelerin hepsinde "tekme tokat", "yumruk yumruga" diye verilen haber. goruntuleri izledim. 1-2 itis kakis disinda pek bi hikaye yok.

    ulan kavga gormesek inanacagiz.
hesabın var mı? giriş yap