• sat 20:00'da başlayacak 29. haftanın kapanış maçı.

    bir tarafta küme düşmeme mücadelesindeki osmanlıspor, bir tarafta 5.lik harici bir hedefi kalmamış, ama yine de yeni başkanımız ahmet ağaoğlu ile ilk maçında kazanmak isteyecek olan trabzonspor.

    burak yılmaz yokluğunda gol sıkıntısı çekiyoruz, bu maç da sakatlığından sebep kadroda olmadığına göre sıkıntılı bir akşam geçirebiliriz rıza hocayla.

    elbette okay, abdülkadir, yusuf gibi genç oyuncularımız için yine de merakla izleyeceğim denk getirebilirsem. avrupa kupaları da ne olursa olsun bir hedef ama kalan haftalarda rıza hoca keşke abdurrahim dursun, hasan batuhan artarslan, hüseyin türkmen, uğurcan çakır, arda akbulut ve hatta a takıma katıp furkan yıldırım, sefa akgün, cafer tosun gibi diğer genç isimlere debiraz sahada yer verebilse diye düşünmeden de edemiyorum çoğu taraftar gibi.

    edit: kkgak uyardı okay yokuşlu da cezalıymış, iyi ya oynatsın batuhan’ı. gerçi onazi’yi oynatıp bir yerlere satmak lazım. sahi bu arada o mevkide kapı gibi bir matus bero’muz vardı, ersun yalanın o cüssesine rağmen sağ açık oynatma arzusu ile heba ettiği. bir de fabian castillo vardı açık demişken bir türlü forma verilmeyen, onları izlesek de olur.

    edit ii: dakka 1 gol 1 de uyardı; batuhan, onazi ve castillo da sakatmış. vurmayın tamam...

    edit iii: bu arada tanıştığım yüze yakın trabzonsporlu sözlük yazarı var, kimse artık maç günü maç başlığına yazmıyorsa benim suçum ne.
  • nedense icimde osmanli'nin supriz yapacagi gibi bir his var. umarim yanilirim ama son yillarda puan anlaminda kritik maclari hep kaybetti trabzonspor. 5.ligi garantiye almamiz gerekirken son haftaya kadar diken ustunde olmak bir aile gelenegi.

    trabzonspor adina en buyuk baska faktor de burak ve okay'in olmayisi.
  • trabzon'un kazanarak 5.lik yarisini sonlandirmasini ve osmanli'yi ait oldugu yere gondermesini diledigim 29. hafta kapanis maçi.
  • maç sonucunu trabzonsporlu futbolcuların motivasyonu belirleyecek.
    motive olurlarsa maçı rahat kazanırız.
  • bu maç başlıkları trabzonsporun halini gösteriyor aslında. taraftar artık yıldı. camia silikleşti. bir anda olmadı bu. şike süreci sonrasında sistematik bir şekilde trabzonspor bitirildi. geriye de sadece külleri kaldı. bir kaç yıla kalmaz, borç yükü nedeniyle ankaragücüne dönüşür, alt liglere düşer. ondan sonra da türk futboluna dair hoş bir sada olarak hafızalarda yer alırız. fazlası değil. şimdilerde kupa müzemizde, gelin alın zaaa diyenler de o zaman ya eskiden trabzonspor vardı, lige keyif katıyordu, keşke yine böyle takımlar olsa diye yazarlar.
    trabzonspor bir devrim yaptı. olmaz denileni başardı, tırnaklarıyla kazıyarak ismini büyük kulüpler arasına yazdırdı. ama malesef güçlünün haklı olduğu yeni dünya düzenine uyum sağlayamadı. şimdi başakşehir gibi takımların dönemi.
  • osmanlısporun kazanmasını dört gözle beklediğim maçtır
  • dk 16, 0-2. içimize barcelona kaçmış gibi oynuyoruz.
  • kucka’nın harika iki asistiyle bir anda 2-0 olan maç.
  • iy nın 1 olacağını hatta maç sonunun kesinlikle 0-1 olarak sonuçlanacağını tahmin eden fakat sıçan biri olarak; osmanlı düş inşallah beni yatırdın sen de yat.
  • ilk yarım saatte 72-28 topla oynama oranıyla trabzonspor’un değişik bişeyler denediği maç. novak ve yusuf yazıcı nın golleri var. nankörlük gibi olmasın ama burak yokken takımın hücum alternatifleri daha çeşitli. at topu koşsun burak yok. iyi başladı iyi bitsin.
hesabın var mı? giriş yap