• inşallah ay sonunda 5 tl olur.
  • (bkz: kırılgan beşli'nin en kırılganı türkiye/@fani dunya)

    edit: bu durumun kalıcı olması durumunda gidilen nokta stagflasyon olacaktır. (resesyon ile enflasyonun aynı anda yaşandığı durum). çünkü bu gidişin devamında merkez bankası, suni olarak düşük tuttuğu faizleri agresif bir şekilde artırmak zorunda kalacak ve bu artış rantabl olmadığı halde düşük faiz ve kur politikası nedeniyle rantablmış gibi görünen bütün yatırımların yarım bırakılmasına sebep olacaktır. bu da ekstra ekstra işsizlik ve durgunluğa yol açarken, faiz ve kur artışları nedeniyle fiyatlar genel seviyesinin artmaya devam etmesine yol açacaktır.
  • 2013 sonunda doların belini kıracaklarını söyleyen erdem başçıyı hatırlatmıştır. erdem naber lan?

    edit : niye ispiyonluyosun lan kanı bozuk piç? elimde fırsat olsa saniye düşünmeden siktirip giderim bu ülkeden senin gibiler de ülkeyi rahat rahat götlerine sokarlar.
  • 27 aralık 2013 tarihinde bakan istifalarının ardından euro'nun 3 tl'yi geçmesi kadar vahim olan durumdur.
  • hep 50 tl'lik dolar alan adam son 5 yılda şu kadar alabilmiş;

    2010= 35 dolar
    2011= 32 dolar
    2012= 27 dolar
    2013= 28 dolar
    2014= 23 dolar

    yani son 5 yıl içinde cebindeki 35 dolarlık paran olmuş sana 23 dolar. hala her şey güzel, yaşasın duble yollar, rögar kapakları.
  • dolar kuru bir yıllık süreçte % 26 artmasına rağmen, tüfe'yi % 7.4 hesaplayan iktidarın; acaba pi'yi kaç aldığını merak ettirendir.
  • dünya liderliğine oynayan taş gibi ekonomimizi zerre etkilemeyecek olan döviz kuru yükselişi.

    hepimiz biliyoruz ki bu da gezici şerefsizlerin, faiz lobisinin, türkiye'nin önlenemeyen yükselişine taş koymak isteyen dış mihrakların, 17 aralık zihniyetinin kirli bir oyunu. siz kim oluyorsunuz ulan! herkes haddini bilecek. biz iyi biliriz biz. yetmez ama evet. sane ne beni soyuyor. çalıyor ama çalışıyor.

    siktiniz ülkeyi eylediniz viran...
  • hep 100 liralık orospu siktiğim için bana dokanmayan hede
hesabın var mı? giriş yap