• turknetin 5 gündür ınternet sağlamaması olayı.
    selamlar

    6 ay önce telefon hattımızı ve internetimizi taşıdığımız turknetin, son 3 aydır 80 mps parası alıp 50 mpsden fazla internet hızı sağlamaması, zamansız tanrı dağına ulaşan pinglerinden sonra sabrımızın son raddesini taşıran 5 gündür " alt yapı çalışması " adı altında internet sağlamaması. aynı şekilde turknet kullanan üst komşuma internet sağlanması, defalarca arıza kaydı bıraktığımız halde herhangi bir geri dönüş yapılmaması artık gerçekten çok can sıkıcı. para almaya gelince vampir kesilenlerin, hizmet vermeye gelince elini ayağını kesmelerine ses etmedikçe bunlar daha çok zıvanadan çıkacak.

    not: mesele internetsiz kalmaktan ziyade, verilen paraya rağmen hizmet alamamak.

    edit: 6 ayın 3 ayı boyunca sorunsuzca anlaştığımız hızı alıp sonradan bu hızın verilmemesinden yakınıyorum ben. ayrıca biliyorum istediğim zaman aboneliği iptal edeceğimi. başlığı açma nedenim başkalarını bilgilendirmek ve yapılan rezilliği yaymak.
  • benim de sık sık karşılaştığım ve sanırım kendi altyapıları yerine orada olan mevcut altyapıyı kullanmalarından mütevellit yaşanan bir durum olabilir. anında ulaşılabilecek bir müşteri hizmetleri olmaması da üzücü.
  • pek de rezalet olmayan olay.
    türknet gibi servis sağlayıcıları türk telekom teknik altyapısını kullanarak hizmet verir. herhangi bir arıza durumunda arıza türknet tarafından türk telekom'a bildirilir. türk telekom yetkilileri de önce kendi müşterilerinin sorunlarını çözer, sonra zaman kalırsa ve eğer isterlerse gidip türknet müşterisi sorunlarını çözerler. bu şekilde hem rakiplerinin müşterilerini şekil a itibariyle isyan etmesini sağlayarak yeni müşteriler kazanıyor hem de kendi müşterilerini önceliklendirerek kendi müşteri memnuniyetini sağlıyor.
hesabın var mı? giriş yap