• astrologlarin "dediydi dersiniz" tadinda iddaada bulunduklari kehanet.

    bunlardan biri olan su karakuş, haberturk için hazırlanan makalede demiş ki;

    "kimi gezegenler gününüzü kimi gezegenlerse hayatınızı değiştirir. toplumsal olayları, toplumların kaderini, doğal afetleri ve politik yapıları değiştirense hayatınızı da değiştiren gezegen açılarıdır.

    zararlı ve yararlı gezegenler olduğu doğru. kimileri yıkmak kimileri yıkıp yeniden yapmak işlevine sahip. peki iki yıkıcı gezegen birbiriyle olumsuz açı yaparsa ne olur?

    17 mart günü plüton ve uranüs birinize kare açıyla bağlanacak. bu bir ölüm, ayrılık, savaş ve mücadele açısı. yaşamımız kökten değişecek. gerçek şu ki 2010 yılından bu yana tüm dünya hızlı bir değişimin içinde. sınırlar değişiyor. yönetenler ve yönetim biçimleri değişiyor. anayasalar ve kararlar, savaşma teknikleri ve psikolojik savaşlarda kullanılan algı metodları değişiyor. 2010 yılı başlarında plüton-uranüs arasındaki sert açı oluşmaya başladığında ayrışmalar, kopmalar, toplu ölümler ve sınırların değişimi başlamıştı.

    20 mayıs 2013 de plüton-uranüs karesi ilk kez koç-oğlak arasında zirve yaptı. plüton geriliyordu. işlevi daha azdı. göze batmamaya çalışıyor, etkisini gizlice, sinsice gösteriyordu. bu açı nisan başından beri etkiliydi, mayıs da yükseldi ve 11 mayıs da reyhalı ‘da bombalı saldırlar gerçekleşti. onlarca kişi hayatını kaybetti. 28 mayıs da gezi parkı eylemleri başladı, tüm dünya’da yankı uyandırdı.

    1 kasım 2013’de yine aynı açı sahnedeydi. bu kez uranüs geriliyordu. aynı gün abd, pakistanda “insansız hava aracıyla” bir saldırı gerçekleştirdi ve taliban liderini öldürdü. bu açı gerçekleştiğinde ekim-kasım-aralık ayını etkiledi ve 17 aralık da gerileyen uranüs durdu. durağanlık daha sonraki günlerde 17 aralık operasyonu olarak anılacaktı. 17 aralık da yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla ünlü şarkıcı ebru gündeş’in eşi rezza saraf , ali ağaoğlu, o dönemde bakan olan 4 kişinin oğulları gözaltına alındı.

    plüton o sırada ilerliyordu. yavaş ama sakin adımları 14 nisan 2014’de durdu. aynı gün istanbul da 80’e yakın emniyet mensubunun göre yerleri değiştirildi. bu bir başlangıçtı ve sonrasında otoriteyi simgeleyen polislerin görev yerleri değiştirilmeye devam etti. aynı günlerde “ukrayna’da savaş gibi operasyon” başlığıyla gazetelerin geçtiği habere göre 11 kişi öldü. sonrasında bu savaş sürdü ve ölü sayısı arttı.

    13 mayıs 2014’de aynı açı nedeniyle toplu ölümlerin en acısı yaşandı. 301 vatandaşımız soma’da öldü. o gün tarihe ve kalplere bir acı olarak kazındı.

    22 temmuz 2014’de uranüs bir kez daha durdu ve gazetelerde ölüm geri döndü başlığıyla, israil’in gazze’de ateşkesi sona erdirdiğini açıkladı.

    bu süreçte ışıd dünyaya korku salıyor ve toplu ölümlerden, toplu işkencelere kadar akıl almaz bir dizi olaya imza atıyordu.

    plüton-uranüs savaşı, ortadoğu da yönetimlerin değişmesine, iç savaşlara da sahne oldu. suriye’den kaçan binlerce sığınmacı yine aynı dönemde türkiye’ye yerleşerek hayatlarını değiştirdi. bu hepimizin hayatını da değiştiren bir gelişmeydi.

    15 aralık 2014’de plüton-uranüs sert açısı yeniden zirve yaptı. taliban pakistan’da bir okulda 148 öğrenci ve öğretmeni katletti. 14 aralık operasyonu türkiye tarihine “paralel yapı operasyonu” olarak geçti. 17 aralık operasyonunun rövanşının yapıldığı iddia edildi. bu kez uranüs geriliyordu.

    17 mart 2015’de aynı açı yaşanacak. beni endişelendiren şu ki iki gezegende ilerliyor olacak. 10-24 mart arasındaki olaylar tarihe yazılacak burası kesin. toplu ölümler, terörist saldırılar ve doğal afetler beklemeliyiz. plüton düzeni yıkıp yerine yenisini koymakla, uranüs ise yenilik ve değişimle ilgili. her ikisi de sert karakterli gezegenler. 17 nisan da plüton durduğunda, 26 aralık da uranüs durduğunda toplu ölümlerin hedefini bilemiyor olacağız. çünkü uranüs öngörülemez ve tahmin edilemezi anlatır. plüton ise ölümün diğer adıdır."

    kaynak: http://www.sukarakus.com/17-mart-kenaheti/
  • akşamına ocağa çay koyup içeceğim tarihin kehaneti. gelin beraber içelim.
  • plüton gezegenlikten çıkarıldığı için artık ölümün değil bayılmanın diğer adıymış diyollar.

    (bkz: ölmeyi bayılmak sanmak)
  • plüton bence gezegenlikten atılmasının acısını çıkarıyor. olum bulaşmayın lan şu manyağa.
  • bu ablanin 2 gun once twitter'da yaptigi yorum da soyle; "17 mart'ın etkisinde olduğumuz dönemde deprem değil ama içsel depremler olabilir. ve uranüs hava yoluyla ilişkili bir gezegen değildir:)"

    karadenizli bir abimizin lafi vardi; bibisinun bibisi
  • astrolojiyi takip eden biri olarak bile bi bok anlamadığım yazıdır.

    hadi az çok son cümlesine kadar gidiyorum da-ki daha çok almanak gibi-
    "17 nisan da plüton durduğunda, 26 aralık da uranüs durduğunda toplu ölümlerin hedefini bilemiyor olacağız. çünkü uranüs öngörülemez ve tahmin edilemezi anlatır. plüton ise ölümün diğer adıdır."
    şu cümleyi nereye koyacağımı bilemiyorum.

    beyninizle yazın şu metinleri yahu.
hesabın var mı? giriş yap