• 18 ekim 2020 pazar günü saat 19'da izmir'de oynanacak maçtır.
    fenerbahçe'nin muhtemel 11'i :
    altay - gökhan - serdar aziz - tisserand - caner - gustavo - ozan - sosa - thiam - valencia - samatta
  • trol (bkz: sfakiroglu) gelmiş hoş gelmiş. gelmemesi düşünülemezdi zaten. kimi kışkırtacağını düşünüyorsun? seni dikkate alacak bir futbolcu bunu okuyacak ve fenerbahçeli bir futbolcuya sakatlayıcı darbe vursun mu istiyorsun trol? aklından geçen ne ise misli misli kendi takımına gelir inşallah.
  • sfakiroğlu adlı keçiboynuzu kılıklı gs'li trolün uçurulmasını talep ediyorum.

    thiam yerine ferdi'nin oynaması gereken maç.
  • göztepe gürsel aksel stadında oynanacak maç muhtemel ilk 11 irfan can, murat, alpaslan, atınç, berkan(burekovic) yalçın(poko) soner, guilmerhe, halil, tripic, ideye. saçma sapan konuşmayın koskoca göztepe'li oyuncu kimseye kasti sakatlayıcı hareket yapmaz, troll oluğunu bile bile sahte mağduriyet, sahte kahramanlık destanları yazmayın kendi kendinize. fenerbahçeli oyuncular göztepe'li oyunculara kasti sakatlayıcı müdahale yapmasın, göztepe ile oynayacaklar diye sabah akşam antrenmanlarını bile yayınlıyor türk medyası, göztepe sanki düşman takım.
  • fenerbahçe için geçen senenin intikam maçı.

    bu maçı yenerse, fikstür fenerbahçe için daha kolay bence. galatasaray alanya ile oynuyor. şampiyonluk yolunda önemli bir adım olur. trabzonsporu da yenerse efsane olur.
  • fenerbahçe bu maçı kazanırsa 35 hafta önce şampiyonluğu ilan etmiş olur.

    soru: fenerbahçe bu maçı kazanabilir mi?
    cevap: hayır.

    göztepe'nin 3 gollü galibiyet alacağı maç.
  • göztepe için geçen senenin intikam maçı, geçen sene izmir de serdar ve emre atılmamış, istanbul'daki maçta göztepe'mizin iki penaltısı verilmemişti. göztepe bu maçı kazanırsa şampiyonluk ya da avrupa yolunda bir adım olur.
  • süperlig’e çıktığımız son üç sezondur izmir’de yenilmiyoruz. 1 g 2 b. bu maçta da galip gelmemiz süpriz olmaz. yeter ki mr. palut yalçın yerine poko, evlatlığı paluli yerine gassama’yı oynatsın. irfancan hala güvenimizi tam anlamıyla kazanacak hamleler yapmasada, görev alırsa arkasındayız. ve tabiki mossoro guilerme değişikliği şart. 3 puanı alıp, kuşa kediye bulaşmadan önümüze bakalım.
  • hep böyle olmuştur heyecanla yeni transferlerin ilk onbirde olduğu maç diye oturur beklersin. tolga’lar, serdar aziz’ler -tanrı ruhuna rahmet etsin- alper potuk’ların dolup taştığı bir kadro ile karşılaşırsın.

    tahmin: ademisi’nin golleriyle fenerbahçe’nin alacağı maç olacaktır.
  • geçen sezonki gibi ülkerşikebahçe kalecisi penaltı da ihlal yaparsa göztepe alır, santimlerle ofsayt olmayan gol incelenir(başka açıdan gol çıkarmak için o kadar uğraşıldı denilebilir iftiracı bir fanatik olsam) rizespor göztepe maçındaki gibi göztepe lehine kırmızı kart 6 dakika incelenip ofsayt çıkması gibi bir olay olmaz.
hesabın var mı? giriş yap