• 2018-2019 uefa şampiyonlar ligi c grubu maçı. başlama saati 22:00 (salı).
  • şampiyonlar ligi ilk hafta fikstürünün en merak edilen maçı.

    liverpool sezona çok iyi başladı. premier lig'de ilk 4 maçını kazandı ve lider konumunda bulunuyor. yeni transferler takıma erken adepte oldu, salah da bıraktığı yerden devam ediyor.

    psg teknik direktörü değiştirdi ancak takıma etkilerini tam olarak anlayabilmek için şampiyonlar ligi performanslarını görmek gerekiyor çünkü mevcut kadro fransa ligi'nin çok üzerinde. ilk dört hafta tüm maçlarını kazandılar. geçen yıl şampiyonlar ligi'nde yaşanan hayal kırıklığı psikolojik anlamda kadroyu etkileyebilir diye düşünüyorum. telafi etmek isteyeceklerdir.

    maçın favorisi az farkla liverpool ama iki taraf adına da fantastik sonuçların çıkabileceği potansiyelli bir karşılaşma. bence üst bitecek.*
  • roberto firmino'nun gözüne haftasonu oynanan totnım maçında parmak girdiği için oynayamacağı maç. adam göze geldi yahut adamın gözüne geldi.

    https://eksiup.com/68d31dd1459

    yerine şaçiri'nin oynaması bekleniyor.
  • bakırın tuncuna linkin picine kaldığımız maç. çünkü güzide ülkemde şampiyonlar ligi yayın hakkını alan biri olmadı hala.

    liverpool'un aslanları tokat manyağı yapacak parisin zengin veletlerini. salah firmino mane üçlüsü son zamanlarda isim olarak beklenti vu kadar olmamasına rağmen üst düzey bir birliktelik ve katkı veriyorlar. yine vuracaklardır rakibini.
  • bu hafta şampiyonlar ligi'nin en zevkli maçı olmaya aday maçtır.

    iki takımında kanat futbolcuları çok çok iyi yüksek ihtimalle sonucu onlar belirleyecek.

    salah-mane: mane bu seneye iyi başladı yanlış hatırlamıyorsam 3 golü var ve salah ile mücadeleye girmeye başladı bazı pozisyonlarda sorumluluk alıyor ve salah'a büyük sitem ettiği söyleniyor. evin bütün sorumluluğu bende salah bana hiç yardımcı olmuyorsun dediği konuşuluyor salah'a buranın kralı sen değilsin oğliiiim diyerek çirkin yüzünü göstermeden edemiyor. salah ise geçen seneye nazaran biraz kötü.

    neymar-mbappe: iki çok sevdiğim top tepici. bu sene neymar bazı maçlarda oynamadı artık fransa ligini kesin alırım düşüncesi var psg'de.

    psg: genel olarak hücum hattını begensemde ortasaha olarak biraz daha güçlenmeleri lazım çünkü 3 hücum oyuncusu ile oynuyorlar bu yüzden defansif açıklar veriyorlar oraya ortasaha-hücüm hattını iyi organize eden biri lazım (bkz: adrien rabiot) nedir ben hala çözemedim.
    (bkz: thomas tuchel)'i ben uzun zamandır takip ederim gözlemleme yetenegi var bir vs de tucher-kloop arasında yaşanacak gibi.

    cavani-firmino: cavani tam anlamıyla forvet. delici deparları, sert vuruşu ile her zaman ben burdayım mesajı vermiştir. firmino ise biraz daha naif kenar adamları düşünen bir adam. adam gibi adam pardon abarttım biraz, ama ikiside müslüman değil o yüzden değerli cumhurbaşkanımın gözünde bir hiç bunuda bilsinler yok öyle futbol oynamak falan. neyse 3. havalimanıyla hepsini s.kecez.

    defans hattı.

    bana göre psg bir adam önde olsada yerine görede liverpool defansını begeniyorum.

    yeni transferler,

    liverpool fc: adamlar yapılması gerekeni yaptılar ve ortasahaya koşan, basan yeri gelince s.ken eleman aldılar. zenci aldılar lan ve bileklerini baya baya hakim. evet onun adı (bkz: naby keïta).
    mane ile sürekli kiminki daha büyük muhabbetine giriyorlar mı bilmiyorum ama bu sene çok şey katacaklar liverpool'a.
    alisson becker: livepool varını yoğunu bu adama bastı ve büyük kumar oynadı gibi. tamam sakallı güven veren bir abimiz ama sen liverpoolsun lan. yüksek ihtimalle finalin etkisinde kaldılar.

    xherdan shaqiri: çok hırslı topçu bu yüzden biraz zarar veriyor kendisine bu huyu. dünya kupasında 1 maç çok iyi oynadı. anladıgım kadarıyla çok süre alamayacak ama olsun.

    tahminim: liverpool bu sene lige odaklanacak gibime geliyor. kloop'a şampiyonlar ligi mi premier league mi deseler herhalde ferdi der. bu yüzden 3.5 üstü veya psg demek mantıklı geliyor bana çünkü oran efsane. 2.70 veriyor. iddaa'nın bug'u resmen tamam liverpool efsane başladı lige falan ama psg'ye 2.70 verecek kadar kötü bir oyun göstermedi şimdiye kadar. geçen seneye kadar city ile beraber en iyi oynayan takımdı psg. bakalım akşam göreceğiz :)
  • psg'nin alacağını tahmin ettiğim maçtır. en azından psg'li futbolcular böyle sansasyonel bir sonuca imza atmak isteyeceklerdir
  • liverpool'un bize hücum şov yapacağı ve çok zevkli geçeceğini düşündüğüm maç. galatasaray maçını kenara itip izlemeyi düşünüyorum.
  • psg’nin kazanacağı ya da en kötü berabere kalacağı maç. psg şampiyonlar ligi şampiyonu olacak bu sene.
  • liverpool'un alisson; trent, robbo, van dijk, gomez; hendo, gini, milner; mane, salah, firmino 11'iyle çıkması beklenen maç.
hesabın var mı? giriş yap