• benim için çoktan ölen bir yapıdan gelen açıklama.

    sikimde de değil.

    sıradan, arasıra keyif için maça giden taraftar olarak falan sikimde değil arkadaş. tribün grubu dediğimiz tipler çoğu eski sabıkalı, işsiz güçsüz, futbolla tek ilgili içindeki şiddet ve küfür dürtüsünü boşaltmak olan kişilerden müteşekkil taraftar grupları ne için var soru işareti.
  • iyi yazılmış bir metinle dile getirilmiş haklı açıklama. evet. ultraslan'dan hazzetmiyorum ama passolig konusundaki eleştirilerini takdirle karşılamak gerekir diye düşünüyorum. metinde en çok ilgimi çeken ve hoşuma giden nokta, sorunların sürekli taraftar kaynaklı olduğu varsayımıyla hareket edilmesine getirilen eleştiri ve gösterilen tepki. gerçekten de türk sporundaki sorunlar sürekli taraftar kaynaklı varsayılıp bunun üzerinden çözümler üretilmeye çalışılıyor ama sorunun büyüğü elbette bu noktada değildir. bunu objektif bir gözle bakan herkes anlayabiliyor.
  • gerçekten ebiletle bütün tribün sorunlarını çözüleceğini sananların da ortaya çıktığı açıklama.

    lan oğlum madem üzerinde isim yazılı kartla her şeyi hallolacaksa bütün türkiye vatandaşlarına birer kart dağıtsın banka. bu.mantıkla o zaman hırsızlık, cinayet, yolsuzluğu falan da bitirsinler.

    valla ba madem bu işler kartla çiple oluyor. boyun kökümüze birer tane çip taksınlar. 25 lira da ona verelim. müreffeh bi toplum oluruz kartlı çipli.

    lan madem bu kadar çok istiyorsunuz tribün terörünü bitirmeyi e bedava yapın kartı? hatta temiz futbol isteyenler kendi ceplerinden versinler üç beş arkadaşlarının parasını? temiz futbol izleyeceksin oğluuumm. ne var sen de fedakarlık yap?

    sahaya giren adamı davetiye vermeye girdim abi dediğinde serbest bırak sonra o malın yüzünden geri kalan 30 bin kişi kart almak zorunda kalsın yok ya?

    sahaya çakmak atan adamın görüntüsünü kameralar bozuktu yeaa diye açıklayan yönetimler suçsuz ama ben gidip bi bankaya mecbur para bayılacağım onlar yüzünden? yok ya?

    madem tribün gruplarındaki adamlar sabıkalı cani adamlar. e alma stada benim suçum ne?

    iyi niyetli olsa bu işi sırf maliyetine yaparlar. ben karta 25 lira vereceğim. bilmem kaç lirası kulüplere gidecekmiş. lan niye? durduk yere kulübe niye para veriyim ben? bu işte kar dönüyor olmasa bu banka niye girsin bu işe?
  • öncelikle belirteyim fanatik galatasarayliyim ve ultraslan denilen taraftar grubunu sevmiyorum ama bu adamlar su anda takımımın en buyuk taraftar grubu ve passolig konusunda bu adamların tavrı gerçekten önemliydi. bu açıklama gerçekten cok ama cok önemli. sonuçta türkiyenin en çok taraftarı olan kulübünün ana taraftar grubu bu zirvayi boykot edeceğini söylüyor. bunun yanında çarşi bunu boykot etmek adına derbi maçına bakınız altını çiziyorum derbi maçına gitmiyor. pazar günü taksimde bunu protesto etmek icin yürüyüş var. bunlar benim icin gerçekten umut verici gelişmelerdir. umarım bu gelişmeler sonuç verir de zaten can çekismekte olan tribünler son nefesini vermez.

    not: ultraslanin içinde yalnizca hastalıklı tedavi edilmesi gereken sadece futbolla alakadar sabıkalı kişiler varmış. bunu yazan entel dantel arkadaşa hepinizin affına sığınarak siktir git diyor kendisini entel dantel çevresinin yanına sırça köşküne ugurluyorum.

    not2: evet bu e-bilet uygulaması tribün siddetini ve karaborsayi önleme konusunda yararlı gibi gözükse de maalesef tribünü toptan öldüren bir uygulamadır. malumunuz tribunsuz futbol da tom'suz jerry'e
    romeo'suz juliet'e benzer. ayrıca bascalanin damadinin rant kapısıdır bu uygulama maalesef.

    tanım: önemli aciklamadir.
  • yanlis sebeple de olsa dogru bir serzenistir. neden yanlis sebep derseniz: bir karaborsaci agliyor gozleri yasli...
hesabın var mı? giriş yap