• 1 saat boyunca halıcıoğlu durağında gerçekleşen durum. yaşayanlardan dinlediğim kadarıyla olaya vakıfım. metrobüs şoförleri kontak kapatarak metrobüsün bozulduğunu iddaa etmişler.

    detay geldikçe editleyeceğim.

    edit: her zaman olan rutin bir durum bilgisi geldi. özellikle yapılan bir hareket yok. amacım kesinlikle galeyana getirmek değil. aynı durumla karşılaşan yazar varsa bu başlık altına toplamaktı.
  • gerçekten yapıyorlarsa iyi haber.

    ne şekilde işe alındığı belli olmayan adamları tazminatını verip göndermek için sebebi elleri ile veriyorlar.

    memlekette işsizlik tavan yapmış. sanki otobüs sürecek adam bulunmayacak.

    edit: görevini yapmadığı zaman tazminatsız da atılabiliyormuş.
  • bahsi geçen duraktan işe gelirken ben de geçtim. her zaman olduğu gibi hollanda yapımı olan rampada takılmıştı. görevliler geldikten sonra trafiği ayarlayarak metrobüslerin geçişlerini düzenlediler.
  • türkiye cumhuriyeti'nin bütün vatandaşlarına hizmet ediyor ve bunun karşılığını her ay maaş olarak türkiye cumhuriyet istanbul büyükşehir belediye başkanlığı size ödüyor. bir partinin veya şahsın memuru değilsiniz. türkiye cumhuriyeti devleti'nin memurusunuz.

    eğer haber doğru ise akıllarını başlarına almalarını ve yukarıda bahsettiğim bilinçle hareket etmelerini öneririm. yok bana uymaz bu dersen desteklediğin siyasi partinin en çok senin emeklerini hiçe sayarak kaldırmak icin götünü yırtığı kıdem tazminatını al siktir git. ekrem başkan hakkınızı son kuruşuna kadar verecektir.
  • eğer sağlam otobüsü bozuk diye çalıştırmıyolarsa direkt işten atılma sebebi.halka hizmeti engellemeden de dava açılmalı,tazminatıyla.
  • o metrobüsü adamın götüne sokarlar, isteyen kapatsın tık tık tık işinden olmayı göze alan varsa. isyan mı çıkarıyorsunuz lan orospu çocukları, hep birlikte yaşayalım dedikçe illa sizin kuralınıza göre mi oynanacak oyun. adamı hasta etmeyin imamoğlu imam-oğlu yani? götünüze pamuk değil metrobüsü sokar. galaksiler arası itiraz etseniz de götünüzden çıkmaz o körüklüler.
  • şu ülkede her şeye inanırım da liyakatsiz yandaşların üstlerine kafa tutup bireysel veya kitlesel bir protesto eylemine kalkışacaklarına inanmam.

    biat kültürüyle yetişmiş bu kitle her zaman erk sahibine yaltaklanır. genetik kodları böyledir.
  • bilerek yapıyorlarsa inşallah işsiz kalırlar.
  • işini kötüye kullanıyorsa eğer tazminatını almadan da işten kovulması muhtemel personel davranışıdır.
  • “şark kurnazları” akılları sıra
    “bak imamoğlu geldi böyle oldu”dedirtmek için otobüslere kontak kapattırıyorlar.

    sadece metrobüsler değil ,normal hatlarda da aynı sorunlar var.
hesabın var mı? giriş yap