• bu gün saat 11.05 - 11.30 arası gördüğüm güzellik. ilk başta 3-4 metre fark vardı sonrasında teknik elemanların, inceleme sırasında bekletmek için masamda karşıma oturan güzellik diye tanımlayabilirim. gel bel bul nermiiiiiin başlığı değil tabi ki de. formatı sikme başlığı mı ? kesinlikle öyle. ama uzun süredir *bu kadar güzel gözleri ve duru yüzü hiç görmemiştim. en başından beri baktım o baktığında da baktım , bazen kafa mı çevirdim başka bir şeyle ilgileniyormuş gibi yaptım , hatta hareketlerimi taklit ediyor mu diye klasik saçma yöntemleri bile denedim. tuttu mu , bence tuttu ardımdan çoğu mimikleri o da yaptı(belki de rastgele yaptı bilemiyorum, öyle güzeli her gün görmüyorum ). ama bende merhaba diyecek göt bile olmadığı için bu kadarıyla yetindim , en son ismini soy ismini şu doldurduğu formdan bakayım dedim , sadece imza gördüğüm için ismini anlayabildim :/ . o 25 dakikanın sonunda telefonunu değiştirdi arkasını döndü ve gitti. ne yapacaktı sanki , gizli kodlarla telefonunu kurabiye artıklarıyla bana mı iletecekti?

    editlemiyecem ama klasik yorum entryleri ile geyik kasmayın . bkz'lar ile abiye karı gönderelim , seviyorsan git konuş bence , ergeniuslar toplanmış her gördüğü kıza başlık açıyorlar, seni sikine takmamıştır ezik , bir bitmediniz amk , caps ver lan , evlendirme programı geyikleri , bir çöpçatan sitesi olarak ekşisözlük vs. gibi entryler işte. her türlü espriye açığım sıkıntı yok bu konuda. maksadım o anlık hislerimi paylaşabileceğim hödük bir arkadaşı o ana denk getiremeyişim , ya da farklı insanlardan farklı şeyler duyma isteği. sonuçta güzel insanların halen güzel fikirlerinin olduğu yer. bir redvelve tadında olmasa da bu günkü güzelliğe ithafen açmak istediğim başlıktı. evet o güzelliğe değer bir başlık.
  • bekle seneye s modeli çıkar onun için başlık açarsın
  • başlığına gerenk yok zira akasya da güzel kız anormal bir durum değil
  • yeter diyordu imla kuralları, yeter! ama durmuyordu abaza yazar, vuruyordu, vuruyordu.
  • (bkz: 19 ekim 2016 akasya apple store'daki güzel kızla konuşamama rezaleti)
  • ne biçim işbu ey sözlük muhafızları...biz senelerdir debeleniyoruz hala çaylak hala çaylak..adam gordugu kıçı boklu bir kız için başlık açmış..
    çok içinde kalmasını da anlamıyorum.
    gitseydin yanına burada yazacağına ona yazilsaydin
  • o kız benim sevgilim ulan.
hesabın var mı? giriş yap